Top 10 rajongói kártya az elmúlt hétről: főszerepben a Saviors of Uldum!

Top 10 rajongói kártya az elmúlt hétről: főszerepben a Saviors of Uldum!

Újabb csomag rajongói kártya érkezett, amik főleg a Saviors of Uldum tematikából építkeznek.

A közösségi alkotások többsége kifejezetten minőségi munkának tekinthető. Összegyűjtöttük az elmúlt hétről a tíz legjobbat, amiket akár a játékban is szívesen látnánk viszont. Természetesen a Saviors of Uldum, az új kiegészítő ihlette lapok sem maradhattak ki a listáról!

One Man Army

Reno Jackson Jean-Claude Van Damme beállásban nem maradhat ki a legjobb munkák közül. Ez a Paladin lap hasonlít a Blessing of Mightra, de keveredik egy kis The Beast Withinnel is. Képzeljük el, hogy megkapja egy nagyobb lény, amin van még Divine Shield és Lifesteal is. Garantáltan visszajöhet a Paladin a meccsbe, azonban a legtöbb szituációban ez a lap nem más, mint egy +3 Attack és "Give a friendly minion Rush". Már csak a rajz miatt helye lenne a játékban, reméljük a fejlesztők is hasonlóan gondolkodnak.

Tol'Vir Sanctum

A Tol'Virok megjelenése nem véletlen, ugyanis a titánok teremtette faj Uldumban található meg. Az Obsidian Destroyer már mutatta, hogy a tervezők fantáziájában igenis helye van a Tol'Viroknak a fenti kártya hasonlóan jól illeszkedne a WoW világából merített lapok sorába. Szinte biztosan nem kapunk Shrine-okat ebben a kiegészítőben, de a 1-Health / 1-Attack vonal jól passzol a Paladinhoz. Kicsit meglepő is, hogy a Quest végül nem erre ment rá és helyette a Reborn mechanikát részesítették előnyben, amikor megalkották a Making Mummiest.

A további lapok között is találunk egyedi megoldásokat, ugyanis feltűnik Murloc Holmes és Super-Hero Hearthman is. A maradék nyolc kártyáért kattintsatok ide, vagy bökjetek rá a Tol'Vir Sanctumre!

Ti melyik lapot tudnátok elképzelni a Hearthstone-ban?

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Galéria

Kövess Minket!