Majorözik a szomszéd! - Egy CR4ZY sztori

Majorözik a szomszéd! - Egy CR4ZY sztori

Kifizetődött a hosszú évek, kemény munkája.

Kedves szomszédaink sok-sok szenvedés után lejutottak a Major-re, nem volt egyszerű út amely idáig vezetett számukra, több csere, és még annál is több kitartás, amely meghozta gyümölcsét. A csapat 2016 decemberében kezdte, iNation néven és teljesen szerb felállással.

A kezdeti felállás nem volt túl sikeres, de rossznak sem nevezhető, viszont érthetően többre vágytak. A csapat huNter, LETN1, nexa trióval indult, iNation néven, de elég langyosra sikeredett, ahogy említettem, 2017 márciusában találtam az utolsó meccsüket. Ezek után nexa kitérőt tett a Renegades-hez, huNter és LETN1 pedig folytatta a szerbekkel, Binary Dragons néven. Aztán nexa mikor nem kívánatos lett a Renegades-ben, visszatért Europába, és  EspiranTo-val kezdtek játszani ami az Imperial-ban csúcsosodott ki. Egyik csapat sem volt elégedett, habár mindketten egész szép eredményeket hoztak. A két duó pedig szépen újra egymásra talált, kiegészülve ottoNd-vel, aki a HAVU csapatában játszott akkor, ők is korrekt teljesítménnyel voltak a mezőnyben, viszont a másik két csapat egy fokkal jobban szerepelt náluk.  Gyakorlatilag három hasonló erejű csapat fúziója volt ez, és nagyon kevesen várták az áttörést ettől az egésztől, köztük egyébként én sem. Twitteren emlékszem rengeteg negatív felütésű kommentet kaptak.

És most itt vagyunk, kvalifikálták magukat a Major-re, csupán egy ellenféltől kaptak ki, akit a döntőben utána gyakorlatilag nullára pakolták. Ez nem más, mint a North. Egészen rég óta jól meneteltek, viszont sokszor a LAN-okon nem jött nekik össze, hiába jutottak ki meggyőzően, élesben elvéreztek, és ez most nem történt meg. Márpedig ennyi választja el csak azokat akikről cikket írunk azoktól, akikről nem.

Itt láthatjuk a Minor-os eredményeiket, a jobb szélső Rating oszlop pedig nexa-hoz tartozik aki a Minor legjobb játékosa lett. 

Itt pedig a Major, vagyis Major kvali résztvevőket figyelhetjük meg, az NRG és a FURIA, valamint a mouz és a CR4ZY kvalik útján jutott be, a többiek pedig az előző eredményeik alapján. Kemény menet lesz, úgy gondolom, hogy megint jobban fognak szerepelni a kvalifikált csapatok,  a Vitality - NRG - mouesesports CR4ZY négyesre megéri oda figyelni.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!