Megcsinálta a GAMERZONE, bejutottak a New York-i LAN közvetlen selejtezőjébe!

Megcsinálta a GAMERZONE, bejutottak a New York-i LAN közvetlen selejtezőjébe!

Az európai indulók legjobb nyolc csapata között a GAMERZONE!

Végig szurkoltuk a péntek estét múlthéten, hiszen az MSI MGA második selejtezőjében, három magyar csapat is elindult. A Salamander és a BP5 sajnos nem jutott sokáig, a GAMERZONE viszont még a hajnali órákban bejutott a legjobb négy közé, ahol már csak egy győzelemre volt szükségük a továbbjutáshoz.

Ott viszont már Bo3-as meccset kellett játszaniuk, ráadásul a bolgár Bpro csapata ellen, akik nem kis ellenfélnek számítanak a régióban. A SEC-en és a különböző regionális versenyeken sokszor találkoztak már velük a magyarok, ezúttal pedig meg is tudták ugrani a bolgár akadályt. Izgalmas és gyönyörű meccs volt, ahogy azt kell, az első pályán, Train-en 11-4-re be tudtuk húzni a CT oldalt, onnan pedig hiába zárkóztak a bolgárok, 16-12-es eredménnyel a GAMERZONE neve mellett landolt a pálya. Mirage, a magyarok választása már egy fokkal izgalmasabb és szorosabb küzdelmet hozott, szinte végig fej fej mellett haladt a két csapat.

Train számai (Forrás: hltv.org)

13-11-ről tudott a GAMERZONE felzárkózni, az utolsó CT köröket nagyon higgadtan és precízen tolták le, ezzel szemben a bolgárokon látható volt az idegesség és a kapkodás. Rosszak voltak a gránátjaik, ötlettelen köröket játszottak és olyan hibákat vétettek, amiknek hussaRék csak örültek, és nem is féltek megbüntetni a Bpro játékosait. Voltak azért szép köreik a bolgároknak is, akár öt Glockkal is be tudtak menni lerakóra és le is tudták rakni a bombát, az 5v5-ös, teljes fegyverzettel érkező visszafoglalás ellen azonban nem volt esélyük. Ellenben a GAMERZONE a legjobbkor villantotta meg a pisztolyokat, teljes fegyverzet ellen is kört tudtunk nyerni pusztán P250 pisztolyokkl és a felkapott AK-kal.

16-14-re tudta megnyerni Mirage-t a GAMERZONE, ezzel pedig bejutottak a zárt selejtezőbe, a nyolc legjobb európai csapat közé, ahonnan egyetlen csapat juthat majd ki a LAN-ra. Nem lesz könnyű menet a zárt kvali, de már a nyílt sem volt az. Összeszedettséggel, pontossággal és persze brutális fragekkel mégis összejött torzsiéknak és reméljük, hogy a folytatásban is össze fog jönni. Rengetegen örülnénk, hogy ha a GAMERZONE egy 60 ezer dolláros, az ESL One: New York döntője előtt rendezendő LAN-on játszhatna. Innen is sok sikert a csapatnak!

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!