Ennyibe kerül megvenni az összes cuccot a CoD: Black Ops 4-ben!

Ennyibe kerül megvenni az összes cuccot a CoD: Black Ops 4-ben!

Az alapjáték árának többszörösét rákölthetjük a Call of Duty: Black Ops 4 játékon belül megvásárolható cuccaira.

A mikrotranzakciók manapság szerves részévé váltak a legtöbb játéknak, főleg a tripla A-s címeknek. Mivel a kiadóknak érdeke, hogy minél nagyobb profitot termeljen a játékuk, ezért néha meg sem hallgatják a játékosok véleményét és csak azért is belerakják a 48. fegyverskint a játékba ahelyett, hogy magával a játékmenettel és bugokkal foglalkoznának. A Call of Duty: Black Ops 4 elsőként emelte be a CoD szériába a battle royale játékmódot a Blackout név alatt, ami ideig-óráig elszórakoztatta ugyan a játékosokat, de nem váltotta meg a műfajt. Egy lelkes Youtuber elővette újra a CoD: BO4-et és összeszámolta, hogy mennyibe is kerül megvásárolni minden elérhető tartalmat. Más ennyi pénzért komplett PC-t vesz...

 

Az egész számolgatás az alapjáték és a Season Pass beszerzésével kezdődik. Már itt 100 dollárnál járunk és még be sem léptünk a játékba. Az elérhető kozmetikai tartalmak száma egyre csak nő és a gamerek folyamatosan adják a lovat a Treyarch, azaz az Activison alá. Összesen 1324,28 dollárra rúg az összes elérhető tárgy, ami nagyjából 384 000 forintot jelent, ez az alapjáték árának huszonkétszerese! Ezek közül vannak kifejezetten olyan cuccok, amik csak és kizárólag a látványt dobják fel, de nem szabad elmenni a Supply Dropok, vagy egyéb bundle-ökből megszerezhető fegyverek mellet, amik ténylegesen hatással vannak a játékmenetre. Nem kifejezetten pay-to-win a BO4, de jelentősen megkönnyíti a fizetős játékosoknak azt, hogy minél jobb fegyverekkel lövöldözhessenek az ellenfelekre.

Valószínű a mikrotranzakciók az új, 2019-es Call of Duty: Modern Warfare-ből sem hiányoznak majd, elég csak az előrendelői bónuszra gondolni, ami Captain Price-t emeli be a Blackoutba.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!