Hirdetés

Önsanyargató Hybrid Zoo Warlock deck ment Legend 32-ig!

Loemifar | 19/07/22 10:47
Cikk mentése

Különleges off-meta decket rakott össze Tweeg, itt a Hybrid Zoo Warlock!

Hirdetés

Sajnos, vagy nem sajnos, de a Zoo Warlock a Tier 3-ban, jobb napjain a Tier 2 alján próbál győzelmeket szerezni a Standard metában. Ez nem jelenti azonban azt, hogy ne lehetne kísérletezni a Hearthstone egyik veterán verziójával. Tweeg minden hónapban megpróbálkozik azzal, hogy Top Legendig menjen valamilyen Zoo Lock változattal. Általában ez össze is jön neki, de emögött a teljesítmény mögött hosszú évek és rengeteg Zoo meccs tapasztalata bújik meg. Aki még csak most ismerkedik a Zoo Lockkal annak is jó választás lehet az alábbi pakli! 

Tweeg's Legend #32 Hybrid Zoo Warlock

Deck kód: AAECAf0GBq8EuO4CmPsCoIADj4IDn7cDDNMBsQjCCPH3Aqr5Avb9Avr+AomAA4yAA9yGA6+OA4idAwA=

Jogos a kérdés, hogy mitől Hybrid Zoo a neve a fenti paklinak? Két nagyobb csomagot gyúrt össze Tweeg, hogy megszülethessen a számára tökéletes deck a Legenden belüli daráláshoz. Elsőnek vette a Mech Zoo Warlockot és a legfontosabb elemeket kiszedte belőle. A SN1P-SN4P és a Dyn-o-matices Warriorok miatt muszáj Mecheket játszani az összes Token / Zoo deckben, ami nem épít Murloc szinergiára. Így meg is volt a Hybrid Zoo nagyobbik fele, majd jöhetett a következő adag lap, amik egymással jól harmonizálnak. A saját arc sebzésére esett a választás, amihez több kevésbé gyakran látott kártyát is felhasznált Tweeg.

A Spirit Bomb egy tökéletes korai leszedés, ami a Nethersoul Bustert is durván megtolja. A Duskbatet szintén lehet aktiválni, akár csak egy Hero Powerrel is. Ezzel azonnal széles boardot épített Gul'dan, ami segít a Demonbolt aktiválásában, sőt a gyorsabb deckek ellen is, mivel lesznek lapok a jó cserékhez. A Nethersoul Buster már 3/5-ös testként is megéri a költségét, de könnyedén lehet akár 6/5-ös szörnyeteget is gyártani belőle, ehhez elég néhány olcsó kártya, mint a Flame Impek, vagy a Spirit Bombok. 

Az önpusztító lapok és a jól bevált Mechek együttesen meghozták a sikert Tweegnek, aki bátran ajánlja a decket mindenkinek, aki szeretne egy különleges, de mégis erős Zoo Warlock változattal játszani. Tegyetek vele Ti is egy próbát!

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?