Önsanyargató Hybrid Zoo Warlock deck ment Legend 32-ig!

Önsanyargató Hybrid Zoo Warlock deck ment Legend 32-ig!

Különleges off-meta decket rakott össze Tweeg, itt a Hybrid Zoo Warlock!

Sajnos, vagy nem sajnos, de a Zoo Warlock a Tier 3-ban, jobb napjain a Tier 2 alján próbál győzelmeket szerezni a Standard metában. Ez nem jelenti azonban azt, hogy ne lehetne kísérletezni a Hearthstone egyik veterán verziójával. Tweeg minden hónapban megpróbálkozik azzal, hogy Top Legendig menjen valamilyen Zoo Lock változattal. Általában ez össze is jön neki, de emögött a teljesítmény mögött hosszú évek és rengeteg Zoo meccs tapasztalata bújik meg. Aki még csak most ismerkedik a Zoo Lockkal annak is jó választás lehet az alábbi pakli! 

Tweeg's Legend #32 Hybrid Zoo Warlock

Deck kód: AAECAf0GBq8EuO4CmPsCoIADj4IDn7cDDNMBsQjCCPH3Aqr5Avb9Avr+AomAA4yAA9yGA6+OA4idAwA=

Jogos a kérdés, hogy mitől Hybrid Zoo a neve a fenti paklinak? Két nagyobb csomagot gyúrt össze Tweeg, hogy megszülethessen a számára tökéletes deck a Legenden belüli daráláshoz. Elsőnek vette a Mech Zoo Warlockot és a legfontosabb elemeket kiszedte belőle. A SN1P-SN4P és a Dyn-o-matices Warriorok miatt muszáj Mecheket játszani az összes Token / Zoo deckben, ami nem épít Murloc szinergiára. Így meg is volt a Hybrid Zoo nagyobbik fele, majd jöhetett a következő adag lap, amik egymással jól harmonizálnak. A saját arc sebzésére esett a választás, amihez több kevésbé gyakran látott kártyát is felhasznált Tweeg.

A Spirit Bomb egy tökéletes korai leszedés, ami a Nethersoul Bustert is durván megtolja. A Duskbatet szintén lehet aktiválni, akár csak egy Hero Powerrel is. Ezzel azonnal széles boardot épített Gul'dan, ami segít a Demonbolt aktiválásában, sőt a gyorsabb deckek ellen is, mivel lesznek lapok a jó cserékhez. A Nethersoul Buster már 3/5-ös testként is megéri a költségét, de könnyedén lehet akár 6/5-ös szörnyeteget is gyártani belőle, ehhez elég néhány olcsó kártya, mint a Flame Impek, vagy a Spirit Bombok. 

Az önpusztító lapok és a jól bevált Mechek együttesen meghozták a sikert Tweegnek, aki bátran ajánlja a decket mindenkinek, aki szeretne egy különleges, de mégis erős Zoo Warlock változattal játszani. Tegyetek vele Ti is egy próbát!

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!