Hirdetés

Három új lap érkezett: itt a Fishlinger, a Tip the Scales és az Anka, the Buried!

Loemifar | 19/07/22 18:22
Cikk mentése

Újabb csomag lap érkezett a Saviors of Uldumhoz. Mutatjuk a Fishflingert és a Tip the Scalest!

Hirdetés

Két új kártya is érkezett a Murloc deckek legnagyobb örömére, sőt a Rogue is megkapta a Class Legendaryjét. Mutatjuk a Saviors of Uldum legújabb lapjait!

Fishflinger

Egy tökéletes filler lapot kaptak a Murloc deckek, mivel a random Murloc általában nem az ellenfelet segíti majd. Két manáért egy 3/2-es test és egy plusz Murloc a kézbe? Ennél többre nincs is szüksége a széles boardra és tokenekre épülő pakliknak.

Tip the Scales

Az Anyfin Can Happen után újabb late game Murloc varázslatot kapott a Paladin. A Tip the Scales azonnal elárasztja a boardot békaemberekkel, így 8 manáért ideális esetben másfél tucatnyi értéket kapunk. OTK-ra valószínű nem lesz elég a lap, nem úgy, mint az Anyfin, de ha lesz Murloc Paladin, akkor abban mindenképp helye van a Tip the Scalesnek, mivel üres kézre tökéletes topdecknek számít majd. Hasonlít a Forest's Aidhez, annyi különbséggel, hogy ebből két példány biztosan nem fér bele a deckekbe, mert ahhoz egyszerűen nincs elég játszható Murloc és arról sem szabad megfeledkezni, hogy ahogy fogynak a lapok a pakliból, úgy lesz egyre gyengébb az epic spell.

Anka, the Buried

A Deathrattle vonalat erősíti tovább a Blizzard, nem is akármilyen módon. Öt manáért kapunk egy teljesen vállalható 5/5-ös testet, ami Battlecry-jal rendelkezik. Általában a Deathrattle lények statjai nem számítanak, a lényeg, hogy a haláluk utáni bónuszt kinyerjük belőlük. A Necrium Vial és a Necrium Blade tovább segíti az ügyünket, azonban minden azon fog majd múlni, hogy lesz-e olyan Rogue, ami megengedheti magának, hogy olyan Deathrattle lapokkal játsszon, mint a Mechanical Whelp, sőt a legőrültebbek akár Mecha'thunnal is próbálkozhatnak majd.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Hirdetés
1 db hozzászólás
  • Zinth 4 hónapja
    Utálom a Murlockokat Missile launcher+venomizer mindig nálam lesz
    0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?