Hirdetés

Egy manás Lackeyből 5/5-ös Démont idéz, brokennek tűnik az EVIL Recruiter

Loemifar | 19/07/22 12:19
Cikk mentése

Első ránézésre őrületesen erős lapot kapott a Warlock, itt az EVIL Recruiter.

Hirdetés

A Lackeyk eddig is fontos szerepet játszottak a Zoo Warlock életében, de itt az új Saviors of Uldum kártya, ami még erre is rátesz egy lapáttal. Mutatjuk az új Lock kártyát, az EVIL Recruitert!

EVIL Recruiter

Három manáért egy 3/3-as test nem sok vizet zavar, de a Battlecry effekt azonnal bizakodásra ad okot. Mivel a feltétele annyi a lapnak, hogy legyen a boardon egy szövetséges Lackey, így általában egy négy manás lapként tekinthetünk rá. Először is ki kell játszani egy Lackeyt, ami általában azonnal csinál is valamit, majd utána jöhet az ... ami elpusztítja ugyan a Lackeyt, de azonnal idéz egy 5/5-ös Demont. Mi ez, ha nem az évszázad üzlete? Elképesztően erős kombónak tűnik, ami a Zoo Lockot simán az élmezőnybe repítheti.

Az EVIL Genius, és az EVIL Cable Rat is pillanatok alatt megöltötte a Zoo kezét Lackeykkel az első néhány körben, ami már önmagában egy olyan boostot jelentett a meccseken, amit nagyon nehéz volt lereagálnia az ellenfeleknek. Képzeljük el, hogy a két EVIL lap mellé jön egy harmadik is, ami akár három manáért kidob a boardra 8/8-nyi értéket. Az csak hab a tortán, hogy a megidézett 5/5-ös minion Demon fajba tartozik, ami további buffolásokat helyez kilátásba.

Nem tudjuk, hogy mit gondolt a Blizzard, de az biztos, hogy ha lesz Zoo Lock a kiegészítő megjelenése után, abban óriási szerepe lesz az EVIL Recruiternek.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?