Minden, amit tudnod kell a Homefront PvE játékmódról!

Minden, amit tudnod kell a Homefront PvE játékmódról!

Minden információ az augusztus 5-éig tartó új PvE játékmódról, a Homefrontról.

A World of Tanks legújabb PvE játékmódja a Homefront nevet viseli, és július 25-étől egészen augusztus 5-éig tart. A játékmódban a cél az ellenséges német támadás megállítása mind a keleti, mind a nyugati fronton. Ha sikerre visszük a küldetést, akkor értékes jutalmak várnak ránk.

A frontokon túl három divízió közül választhatunk, de mindháromban ugyanaz a cél kell a szemünk előtt lebegjen, azaz felszámolni a több hullámban érkező botok támadását, különben áttörnek, és elkezdik sebezni a bázisunkat.

A bázist az aktuális szintedtől függően 10-15 percig kell védeni, és természetesen az ellenséges botok minden hullámmal erősebbek és erősebbek lesznek. A játékmód hangulatát a csata intenzitásától függően változó, újonnan komponált aláfestő zenék teszik majd még jobbá.

A keleti front (szovjetek)

  • The Ironsides
  • The Crimson Mongrels
  • The Beast Slayers

A nyugati front (britek és amerikaiak)

  • The Spearhead Brigade
  • The Rolling Saints
  • The Lucky Second

Ezenkívül a Frontline módból megismert képességek egy része is visszaköszön majd, így például lebombázhatjuk ellenségeinket, de akár alá is aknázhatjuk a területet, amire ráhajtva súlyos károkat szenvednek majd el.

Jutalmak

Minél több csatában veszünk részt, és minél több ellenséges járművet semmisítünk meg, annál nagyobb divízióba kerülünk, és ha elértük a legmagasabb szintet, akkor fejlesztett felszerelésekre tehetünk szert.

Mindkét fronton elérhető a maximális szint, így ha például a nyugati fronton vívott csatáinkért megkaptunk a fejlesztett töltésgyorsítót, akkor átmehetünk a keletire, ahol megszerezhetjük a fejlesztett stabilizátort.

Fontos tudni

Az eseményen üzemanyagkannákért cserébe indulhatunk, -minden csatánál egy kerül felhasználásra. Az elején kettőt kapunk, majd a játék további kettővel jutalmaz minket a 2. divíziószint eléréséért, és további néggyel a 3. divíziószintért. Ha mégis kifogynánk az üzemanyagból, akkor se kell kétségbe esnünk, hiszen az esemény ideje alatt mindennap kapunk kettőt.

Vigyázz a parancsnoki járművekkel -amiknek vörös koponya van a nevük mellett-, ugyanis ha ezek az egységek áthaladnak bázisod vonalán, akkor annak életereje azonnal nullázódik és elveszíted a csatát.

Ne feledkezz meg az újratöltési pontokról sem, amik elérésével újratöltheted lőszerkészletedet. Ha csapat valamelyik tagja felvesz egyet, akkor a csapat összes tagjának újratöltődik a készlete.

Sok sikert a Homefront játékmódban parancsnokok!

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.