13 000 forint helyett ingyen húzhatunk be két zseniális játékot!

13 000 forint helyett ingyen húzhatunk be két zseniális játékot!

Az Epic Games Store-on két nagyszerű játék zsákolható be teljesen ingyen. A This War of Mine-t és a Moonlightert ne felejtsétek el letölteni, amíg tart az akció!

Újabb péntek, újabb Epic Games Store akció. Ezúttal nem egy, hanem rögtön két ingyenes játékot kínál tálcán nekünk az online videojáték áruház, amiket kötelező bezsákolni mindenkinek, akinek kimaradt volna az életéből valamelyik zseniális program. A This War of Mine és a Moonlighter alapból 13 000 forintba kerül, de egy hétig teljesen ingyen tölthetjük le őket!

This War of Mine

A háború szörnyűségeit sok játék dolgozta már fel, de a This War of Mine egy teljesen más stílusban mutatja meg a legapróbb részletekig az, milyen dolgokat művel az emberrel a brutalitás, a nélkülözés és a folyamatos félelem attól, hogy mikor lesz egyik pillanatról a másikra áldozat valakiből. Az oldalnézetes akció / stratégiai játék egy olyan élményt nyújt, amit talán egy játék sem képes az egyre felhíguló piacon. Kötelező darab mindenkinek, aki gondolkodni is szeretne miközben játszik és nem riad vissza az egyedi atmoszférától. 

Moonlighter

 

Szintén a 11 Bit Studios adta ki ezt a remek játékot, ami az akció RPG zsánerbe érkezett meg 2018 májusában. Napközben a vásárlás körül forognak a dolgok, azonban mikor lemegy a Nap, beindul az akció. Éjszakai portyázások során kell felfedezni a kazamatákat, lekaszabolni a hordákban támadó ellenfeleket, miközben folyamatosan halmozzuk fel az értékes lootot, amivel fejleszthetjük a várost és a boltokat.

Egészen augusztus 2-ig lehet bezsákolni a két remek kis játékot, amik garantáltan tucatnyi órára képesek lekötni a gamereket, ha kicsit is nyitottabbak az egyedi címek iránt.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!