Kettő most, négy éjjel: itt vannak az új Saviors of Uldum lapok!

Kettő most, négy éjjel: itt vannak az új Saviors of Uldum lapok!

Hat lap is érkezett, nézzük meg mire lehetnek majd képesek!

Július 31-ig folyamatosan érkeznek az új lapok, röpke fél nap alatt hatot is kaptunk belőlük. A legnagyobb dobás talán a Warrior Quest, de más érdekességeket is mutatott a Blizzard az augusztus 6-án megjelenő Saviors of Uldumból!

Colossus of the Moon

10 manáért nagyon drága és azonnali hatása nincs a boardra. Valami Big / Recruit pakliban jól mutatnak a statok, de Legendary lénytől kicsit többet várna a játékos. Legtöbbször a Conjurer's Callingolt Sea Giantből bukkan majd elő, így készüljünk fel rá, hogy a Standard meta "része lehet".

Plague of Wrath

Egy Whirlwinddel együtt hat manáért lepucolja a boardot, így a Brawl és a Warpath mellé újabb tömegirtást kapott Garrosh. Kötelező lesz legalább egy, de inkább két példányban minden Control és lassabb Bomb változatban. Egy King Mosht kapott a Warri sokkal olcsóbban, van benne potenciál az biztos.

Sunstruck Henchman

Egy tipikus tölteléklap, ami a Silence Priesten kívül valószínű sehova nem fér majd be, oda is csak akkor, ha tényleg nem lesz jobb négy drop. Az 50 % óriási esély arra, hogy ne csináljon semmit a körünkben, ezt a kockázatot egyszerűen nem éri meg bevállalni. Az sem elhanyagolandó tény, hogy az öt életerő gyakorlatilag semmivel sem emeli ki a négy manás lények közül, amik közül több is simán cserél vele úgy, hogy alapból nincs rajta hátrányt okozó képesség (Ancient Brewmaster, Ticket Scalper, Lost Tallstrider, Militia Commander stb.)

Hack the System

Mindössze ötször kell támadni, hogy megkapjuk a jól megérdemelt jutalmat, azonban a Dr. Boom, Mad Genius Hero Powerei sokkal jobbnak tűnnek, hiába csábít a 4/3-as gólem két manáért. Egy Fool's Bane Warriorba esetleg belefér a Hack the System, de csak úgy, ha azonnal leváltjuk a Dr. Boom Hero Carddal.

Overflow

Őrületes az 5 laphúzás, ami Standardban tökéletesen beleillik az olyan deckekbe, amik a korai szakaszban nem törekednek arra, hogy nyerjenek. Gondolunk itt a Malygos / Hakkar / egyéb Combo Druidokra, amik megengedhetik maguknak, hogy gyógyítsák az ellenfelet és magukat is egyszerre, mivel ebből szinte mindig a lassabb deck jön ki jobban. A UI 5 lapot húzott 10 manáért, az Overflow 7-ért csinálja ugyanezt. 

Anubisath Defender

Egy Nourish, az új Overflow, vagy egy Living Mana mellé is ki lehet csapni a 0 manás Defendert, ami hasonlóan működik, mint egy Arcane Tyrant, amit tudjuk, hogy előszeretettel forgattak a lassú, nagy spelleket pörgető deckek. Simán beleillik ugyanebbe a koncepcióba az Anubisath Defender, sokat segíthet abban, hogy a Combo Druid paklik visszatérhessenek a metába.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!