"Nem gondolom, hogy már elértük volna a legjobb formánkat" - Twistzz

Embertelen formában van a Liquid, de ez vajon kitart majd a Majorig?

Brutális formában van a Liquid, egyszerűen nem találnak ellenfelet, aki akár csak meg tudná őket szorongatni. A következő interjú még Chicagóban készült a csapattal, akik éppen friss IEM Chicago bajnokként és Intel Grand Slam győztesként válaszoltak a kérdésekre. A legizgalmasabbakat válogattam most ki.

Meséljetek kicsit az ENCE elleni meccsről. Az első két pálya elég könnyű volt számotokra, de a harmadikban igazi adok-kapok volt.

Stewie2K: "Valóban gyors volt az eleje, még mi magunk is megvoltunk lepődve, hogy ennyire könnyen megy. Nuke-on különösen szoros meccsre számítottunk, de ők folyamatosan agresszívan próbáltak játszani, ami láthatóan nem működött."

Jelenleg ti vagytok a legjobbak, de mit gondoltok, tudtok még fejlődni?

adreN: "Szerintem folyamatosan találunk új dolgokat. Minden egyes nap, minden gyakorlásán találunk olyat a játékunkban, amin még lehet fejleszteni. Próbálok mindent feljegyezni, hogy a gyakorlások végeztével meg tudjuk beszélni a dolgokat."

ELiGE a Liquid megalakulása óta tagja a csapatnak. Milyen érzés volt őt figyelni, látni ahogy fejlődik és a világ egyik legjobb játékosává válik?

nitr0: "Egyszerűen mindig is remek volt őt látni, a kezdetek óta vele vagyok a csapatban. Rengeteget fejlődött az elmúlt négy év alatt, szerintem ebben adreN is egyetért velem. Sokkal érettebb lett a játéka, az eredményei pedig úgy gondolom, hogy magáért beszélnek."

Nem gondoljátok, hogy már elértétek a maximális teljesítményeteket, és a szünet után, a Majorre utolérnek majd titeket a többiek?

Twistzz: "Nem gondolom, hogy már elértük volna a maximális formánkat."

ELiGE: "Még csak most kezdünk igazán belejönni. Három hónap alatt megnyertük az Intel Grand Slam versenyt, ami elég nagy dolog. Mintha egy Major győzelem lenne."

Mit gondoltok, melyik csapat lehet a legveszélyesebb rátok nézve?

Stewie2K: "Elég nehéz ezt most megmondani. Ha egy hónappal korábban kérded ezt, akkor azt mondtam volna, hogy a Vitality. Most viszont úgy néz ki, hogy kell nekik egy kis szünet, meg kell találniuk és ki kell javítaniuk a hibáikat. Korábban elég nehéz volt ellenük játszani, és a gyakorlásaink során sem volt könnyű dolgunk. Úgy gondolom, hogy ők lehetnek majd a csapat, akik meg tudnak minket szorongatni, de mostanában minél többet játszottunk ellenük, annál könnyebben tudtunk nyerni."

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!