Négy évnyi CS:GO vagy egyetlen Fortnite verseny? - Stewie2K kiborult a Fortnite pénzek láttán

Négy évnyi CS:GO vagy egyetlen Fortnite verseny? - Stewie2K kiborult a Fortnite pénzek láttán

Az biztos, hogy a Fortnite versenyek díjazása köröket vernek a CS:GO pénzekre.

Miután egy évig jártak az Astralis árnyékában, végre kitört onnan a Team Liquid és nem csak a dánokat, de a profi mezőny minden csapatát maguk mögé tudták utasítani az elmúlt hónapok alatt. ESL Pro League 9, ESL One: Köln, csak kettő az idei legnagyobb győzelmeik közül, a pár hét múlva kezdődő Major pedig szintén a Liquid versenyének ígérkezik.

A tavaszi szezon alapján nem valószínű, hogy bárki el tudná majd kapni az amerikai többségű csapatot, a győzelemmel járó 1 millió dollár pedig egyben azt is jelentené, hogy Stewie2K bekerülne az öt legtöbb pénzt nyert CS:GO játékosok közé. Rekordnak nem számítani, olyan szempontból, hogy már most is ő van a legelőkelőbb helyen az esportsearnings listáján, legalábbis az amerikai játékosok közül.

A top 5 természetesen az Astralis, akik egy év alatt szinte minden lehetséges tornát megnyertek, köztük két Majort is, így még a csapat legfrissebbnek számító tagja, Magisk is több, mint 1 millió dollárt nyert már össze magának, ezzel pedig az ötödik helyen áll.

a Top 20 legtöbb pénzt nyert CS:GO játékos, az esportsearnings.com számai szerint

Hatalmas összegek forognak a CS-ben, nem is igazán panaszkodtak a profik korábban, most viszont még Stewie2K is kiakadt kicsit. A hétvégén zajlott ugyanis a Fortnite World Cup döntője, ahol a Solo játékosok is hatalmas mennyiségű pénzt nyerhettek.

Gyakorlatilag egyetlen Fortnite verseny negyedik helyezésével több pénzt nyert az illető, mint Stewie2K négy évnyi CS:GO-val. Nem szeretném leszólni a Fortnite-ot, hiszen semmi köze a két játéknak egymáshoz, jómagam pedig kedvelője vagyok mindkét játéknak de érthető Stewie2K véleménye. Ez viszont inkább a CS:GO-ról állít ki sajnos bizonyítványt, hiszen az egyik legnépszerűbb és legnagyobb múltra visszatekintő e-sport játék, sokszor mégis úgy érezzük, hogy fukarkodnak a versenyek pénzdíjazásával.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!