Augusztusi programajánló - Ha WoT-tal töltenéd a nyár utolsó hónapját

Augusztusi programajánló - Ha WoT-tal töltenéd a nyár utolsó hónapját

Ha tankozásra adnátok a fejeteket augusztusban, akkor ezekre a programokra érdemes odafigyelnetek.

Az élet augusztusban sem áll meg a WoT-ban, és bár a nyár köztudottan uborkaszezonnak számít az online tanklövöldében is, azért bekészített nekünk a Wargaming ezt-azt a legforróbb évszak utolsó hónapjára is. Lássuk, hogy mi vár ránk augusztusban!

Új Frontline epizód

A következő Frontline epizód augusztus 19-én kezdődik és egészen augusztus 25-éig tart. A sorban ez a hetedik epizód, így most érdemes ráhasalni a játékmódra, ha minél hamarabb a garázsban szeretnétek tudni az AE Phase I-et!

Top of the Tree: STB-1

Augusztusban az STB-1 ága kerül leárazásra, így ha szeretnétek akciós áron megszerezni a nemrég felerősített japán szamurájt, akkor ez a tökéletes alkalom.

Xtra Progress küldetések

Augusztus 17-étől augusztus 20-áig különleges küldetéseket teljesíthettek, amik mindegyike naponta háromszor ismételhető. Ez egy kiváló alkalom lesz arra, hogy az augusztus érkező brit könnyű tankokra XP-t farmoljatok, hiszen míg tier II-V között 500 XP-t, addig tier VI-VII már 1.000 XP-t, a legfelsőbb szinteken pedig 1.500 XP-t szerezhettek küldetésenként.

Gamescom 2019

A nyár egyik legjelentősebb eseménye, aminek apropóján augusztus 21-e és augusztus 26-a ötszörös győzelmi szorzót, különleges Gamescom festést és játékon belüli leárazásokra számíthatunk.

Te melyik augusztusi eseményt várod leginkább?

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.