"Ahonnan én jövök, ott az emberek nem adhatják fel" - kNgV-

Nagy utat tett meg az INTZ és reméljük még nagyobb áll még előttük.

Nem volt könnyű menet, de csak sikerült. Bejutott a Majorre a brazil INTZ csapata, miután az utolsó utáni lehetőséget megragadva 2-0-ra tudták elverni az MVP PK csapatát. A brazil ötösből egyedül kNgV-nek van Major tapasztalata, a többiek most először fognak ilyen rangos versenyen játszani. A 2017-ben Major döntőt játszó kNgV- nem csak az INTZ terveiről, de saját múltjáról is mesélt a HLTV-nek adott interjújában.

Eléggé hullámzó a karriered. Mit jelent számodra, hogy most mégis kijutottál a Majorre, ráadásul már másodjára?

"Rengetegszer hibáztam, olyan dolgokat tettem, amiket nem kellett volna, de ez is tapasztalat volt, ez is segített jobb emberré válnom. Őszintén szólva, nem bánom a múlt hibáit, mert azok nélkül talán nem ugyanez az ember lennék. Örülök, hogy újra Majorön játszhatok majd, volt idő amikor azt gondoltam, hogy a karrierem kettétört, de isten új esélyt adott, hogy azt csináljam, amit szeretnék."

Sok minden keresztül mentél eddigi karriered során, de ha valamit, akkor az eltökéltséged senki nem veheti el tőled. Mit jelent számodra a Counter-Strike?

"A CS az életem. Szerény csalódból származok, de a CS mindent megváltoztatott. Ha nem játszanék talán valami sokkal rosszabbat csinálnék. Ott, ahonnan én jövök nem sok választása van az embereknek. Pontosan ezért nyújtok mindig 100%-os teljesítményt és ezért nem adom fel. Ahonnét én jövök, ott nem adhatják fel az emberek."

Az INTZ-hez való csatlakozásod visszalépés volt, 2018 szeptembere óta mégis folyamatosan tudtatok fejlődni. Hogy sikerült mindezt elérni?

"Akkor még egy merőben más csapat voltunk, minden gyorsan történt szinte semmire sem volt időnk. Jött az ESL Pro League, nekünk pedig szervezetet kellett találnunk, aki segít minket a Brazílián kívüli meccseken. Szerencsére felbukkant az INTZ és tovább tudtuk folytatni a munkát. Persze még most is sokat kell fejlődnünk, elég kiszámíthatatlan csapat vagyunk, de keményen dolgozunk. Tisztában vagyunk a képességeinkkel, rengeteg energiát ölünk a játékba és szerintem sikerült is egy nehezebben elverhető csapattá válnunk. Nyakunkon a Major, mi pedig a legjobbat akarjuk nyújtani majd. Nem is igazán megyünk el hosszabb pihenésre, folyamatosan készülünk a Majorre."

A Minor Rájátszáson keresztül tudtatok kijutni a Majorre. Mit tudtatok átbeszélni, és min tudtatok változtatni, hogy ez az eredmény összejöjjön?

"Magabiztosan érkeztünk a Minorra és el is értünk a végégig. Az NRG és a FURIA csapataitól kikaptunk, de a FURIA verhető lett volna, nagyon kis dolgokon úszott el ott a győzelem. Tudtuk, hogy a Minor Rájátszás négy csapatából három továbbjut, de azzal is tisztában voltunk, hogy nekünk, soha, semmi sem könnyű. Elég alap köröket játszottunk, és eléggé feldúltak is voltunk rengeteg miatt, de összességében jó mentális állapotban tudtunk játszani."

Mi volt a DreamEaters elleni meccsen? Korábban beszéltem svyat-tal, aki azt mondta, hogy egyszerűn a játékotok minden másodpercét olvasni tudták. Szerinted is így történt?

"Szerintem nem, egyszerűen csak túl sokáig tartott magunkhoz térnünk. Hallottam, hogy szerintük könnyű győzelem volt, de ne feledjétek: fogunk még találkozni, és akkor bebizonyítjuk, hogy koránt sincs könnyű dolgotok velünk szemben. Csöndben fogunk dolgozni tovább, hogy a következő találkozásunkból mi kerüljünk ki győztesként."

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!