2020-ban jön a Cyberpunk 2077 - Afterlife: The Card Game társasjáték!

2020-ban jön a Cyberpunk 2077 - Afterlife: The Card Game társasjáték!

Cyberpunk 2077-ből sosem elég, ezúttal kártyajáték formában térnek vissza a Night City sikátorai!

A CD Projekt Red nem bízza a véletlenre és a Cyberpunk 2077-hez is elkészíti a külön kártyajátékát. A különleges fizikai formában megjelenő társasjáték az Afterlife: The Card Game nevet kapta és a CMON kiadó égisze alatt érkezik majd a polcokra 2020-ban!

A különleges kártyajátékban minden játékos egy Fixerré válhat. Ők Night City lángelméi, akik nem riadnak vissza attól, ha adatokkal kell kereskedni. A fő feladatunk nem lesz más, mint a cyberpunkok besorozása, majd felruházása különböző kiegészítőkkel. Ha megvan a csapat, akkor el lehet küldeni őket küldetésekre, amelyek ha sikerrel végződnek, akkor növekedni kezd Streed Credünk. Azok a cyberpunkok, akik túlélik a küldetéseket Veteránokká válhatnak, akik nagyobb tudással rendelkeznek, mint átlagos társaik, sőt segítenek abban is, hogy még több új cyberpunk csatlakozzon a csapatunkhoz. Ebben a világban csak a Streed Cred számít, mivel ez az egyetlen fizetőeszköz, amit elfogadnak az utcán.

Night Cityben mindenért pénzt kérnek, így meg kell találni a tökéletes egyensúlyt a bevételek és kiadások között, különben könnyen csődbe mehetünk. Folyamatosan fejleszteni kell a csapatunkat, a különleges dashboardon minden az adás-vételekről szól majd. Néha fel kell áldozni bizonyos kártyákat azért, hogy újabbakat vásárolhassunk. 

Az biztos, hogy egyedi élményben lehet részünk, ha kipróbáljuk a Cyperbpunk 2077 - Afterlife: The Card Game-et, azonban a megjelenésig még elég sok idő hátra van. Várhatóan csak az eredeti játék megjelenése után dobják majd piacra, így mindenképp várunk kell 2020. április 16-ig!

Kövess Minket!