Három új FIFA 20 Icon-ról rántotta le a leplet az EA

Három új FIFA 20 Icon-ról rántotta le a leplet az EA

Ahogy közeledik a FIFA következő epizódjának kiadási dátuma, az EA egyre több érdekességet oszt meg a közösséggel, most 3 új ikont mutattak nekünk.

A szeptember 19 már nem is tűnik olyan távoli dátumnak, főleg ha figyelembe vesszük, hogy az EA folyamatosan tolja ki az információkat az új epizódról. Kaptunk már részleteket az új Ones to Watch kártyákról, az új játékmódokról, hogy ki lesz a borítón és az Ikonokról is volt már szó.

Tegnap pedig megérkezett az EA hivatalos bejelentése a FUT ICON lapokról vagyis pontosabban megerősítette, hogy melyik hat legendás játékos kapja meg a neki járó kártyát. Pirlo, Koeman és Wright helye már szinte biztos volt, ahogy azt a fenti cikkben is láttátok. Drogba neve nagyon sokszor felmerült és a legtöbb elemző arra számított, hogy az elefántcsontparti játékos helyet kap egy lapon. Rajtuk kívül pedig Zidane és Carlos Alberto helyét erősítette meg az EA Games. Egyelőre tehát 6 új Ikon már biztosan lesz, de még kilenc hely kiadó, amit a fejlesztők persze még 19-ig még bőven bemutatnak majd nekünk.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!