Jön az ingyen Legendary: Itt vannak a 15.0-s Saviors of Uldum patch részletei!

Jön az ingyen Legendary: Itt vannak a 15.0-s Saviors of Uldum patch részletei!

A 15.0-s patch nem csak a Saviors of Uldum 135 új lapját hozza nekünk, további érdekességeket is kapunk majd.

Augusztus 6-án hivatalosan is megjelenik a Saviors of Uldum a 15.0-s frissítéssel. Mutatjuk a patch részleteit!

135 új lap

Érkezik négy hős (Dinotamer Brann, Sir Finley of the Sands, Reno the Relicologist, Elise the Enlightened), akik szembeszállnak a Rise of Shadows gonoszaival. Kapunk kilenc új Questet, amik egyedi jutalmakkal dobják fel a mérkőzéseket. Öt Plague lap érkezett a Priest, Shaman, Warrior, Warlock és Rogue Classokhoz, amik segíthetnek a hősök elleni harcban. Az eddig még nem látott Reborn mechanikát is megkapjuk a SoU részeként, amivel tovább bonyolítják a Hearthstone kusza szálait.

Ingyen Legendary Quest

A megjelenés utáni (augusztus 6-tól) 90 napban elég csak belogolni a Hearthstone-ba, hogy megkapjuk a kilenc Quest egyikét teljesen ingyen! A lap mellett további Saviors of Uldum pakkokat is szerezhetünk, ezekért a jutalmakért majd különleges Questeket kell teljesíteni.

SoU Solo Adventure

Onward to Uldum! - Az új Solo Adventure felvezetéseként Elise Starseekerhez csatlakozunk, hogy Tavern Brawl küzdelmekben egyesítsük újra a League of Explorerst, miközben értékes jutalmak is ütik a markunk.

Tombs of Terror! - Az E.V.I.L. ördögi terveit kell megakadályozni a szeptemberben érkező Solo Adventure-ben.

Aréna rotáció

Augusztus 6-tól megváltoznak az Aréna játékmód szabályai, ugyanis újabb kiegészítők kerülnek ki, miközben mások elérhetőek lesznek. Ami ránk vár a SoU megjelenésével:

  • Basic / Classic szett
  • League of Explorers
  • Journey to Un'goro
  • Kobolds & Catacobms
  • Rastakhan's Rumble
  • Saviors of Uldum

Új hátlapok

Három hátlapot is bemutattak. Az elsőhöz (Year of the Raven) elég az augusztusi hónapban 5 meccset nyerni Ranked módban. A másodikat (League of Explorers) az új Saviors of Uldum Solo Adventure-t előrendelők kapják meg. A harmadikra (Sea of Dunes) még várni kell, ugyanis ez a szeptemberi hátlap, amit a következő hónapban megszerzett 5 Ranked meccs győzelem után kapunk majd meg.

Lapváltozás

A Journey to Un'goros Rogue Quest inkonzisztenciát mutatott, ezért átalakították több ponton is a működését.

  • Ha kijátsszuk a Crystal Core-t, akkor a Minionok alap másolatai kapják meg a 4/4-es értékeket, amik a 15.0-s frissítéstől fehér statszámokat jelentenek és nem zöldet. Ez azt jelenti, hogy ha az ellenfél ellopja, vagy silenceli a lényeket, ugyanúgy 4/4-esek maradnak. Ha épp buffok, vagy nerfek vannak a lényen, miközben a Crystal Core-t kijátsszuk, akkor ezek az enchantmentek felülíródnak és sima 4/4-es lénnyé változik minden.
  • Számos interakció is változik majd. Ha már a Crystal Core játékban van, akkor a különleges kártyák, amik speciális módon másolnak lényeket nem részesülnek ebből a 4/4-es bónuszból. Magyarul, ha Barnest kirakjuk, akkor Barnes 4/4-es lesz, de az idézett lény marad 1/1-es. Ha Sonya Shadowdancer mellett meghal egy lény, akkor az 1/1-es lesz és nem 4/4-es és így tovább.

A 15.0-s patch már tölthető, de a Saviors of Uldum tartalmi része csak augusztus 6-án érkezik majd a kliensbe, várhatóan az esti órákban (19:00 körül).

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!