WoT Tank Fesztivál - A nyár legnagyobb közösségi eseménysorozata

Augusztus 7-én kezdődik a World of Tanks legnagyobb nyári dobása, a heteken átívelő Tank Fesztivál eseménysorozat.

Agusztus 7-én kezdődik a World of Tanks egyik legnagyobb dobása, a Tank Fesztivál, ami egészen október 7-éig tart. Ezalatt sor kerül a Czech Holiday eseményre -ahol a TVP T50/51 ágán haladhatunk gyorsabb-, továbbá két Frontline epizód is lepörög, ezentúl egy Steel Hunter játékbeli esemény is kezdetét veszi, és végül, de nem utolsó sorban a Tank Races is visszatér.

Megjelenik egy új valuta is, a Tickets (jegyek), amiket küldetések teljesítéséért szerezhetőek, és dögcédulákra válthatóak be. Ez egy olyan újdonság, amit az ellenfeled is láthat majd, ha megsemmisítetted a tankját. A dögcédula négy elemből áll, így az alapból, a belevésett mintából, a feliratból és a címből.

Mindegyik összetevő egyedi, és tetszés szerint variálhatóak. A dögcédulákat továbbá különböző típusokba is sorolhatjuk. A Basic típust mindenki megkapja a fesztivál elején, a Standard típust jegyek beváltásával kapjuk meg, míg az Event típusúakat valamilyen fesztivál eseményen kaparinthatjuk meg.

A dögcédulákat különféle nyereményekre is beválthatjuk, így rögtön 5 komponensért a T-116-ot, egy tier III-as szovjet könnyű tankot válthatjuk ki, de ezenkívül még számos értékes nyeremény vár ránk a fesztivál ideje alatt. 

Ha a fesztiválnak vége, akkor a fel nem használt jegyek eltűnnek, így legyetek biztosak benne, hogy mindet elköltöttétek október 7-éig!

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.