Újabb para a Blast Pronál! Hol vannak az adminok, amikor szükség van rájuk?

Újabb para a Blast Pronál! Hol vannak az adminok, amikor szükség van rájuk?

Az egyik csapat az adminok mulasztásának tudja be a vereségüket.

Nem telik el hét, hogy a Blast Pro körül ne történjen valami. Ezúttal úgy tűnik, hogy az adminok mulasztottak a moszkvai Blast Pro Series CIS nyílt selejtezőjén. A 5balls játszott a buaksib ellen, ám előbbi csapatnál problémák léptek fel a pingjükkel, amit szerver cserével próbáltak volna orvosolni, de nem volt admin, hogy másik szervert adjon a csapatoknak. A meccset végül lejátszotta a két együttes, aminek győztese 2-0-ás arányban a buaksib lett. Velük együtt a Gambit Youngsters jutott be a zárt selejtezőbe.

"A csapattársaimnak 100-as pingjük volt. Próbáltunk szerver cserét kérni, de nem voltak elérhetők az adminok. Bravó! Remek selejtező! Úgy tűnik, mintha az adminok már az első napon megkapták volna a fizetségüket, és a második nappal már nem is törődtek. Remélem, hogy valaki a Blast csapatából látja ezt. A játékunk minősége és az eredményünk is ennek a problémának volt betudható." - Így nyilatkozott az esetről 1mpala a 5balls egyik játékosa a legnagyobb orosz közösségi portálon.

Habár akad olyan, aki úgy gondolja, hogy a 5balls amúgy se jutott volna tovább, azért érdemes megfontolni ezt a kérdést, ugyanis minden csapatot és játékost megillet a tiszta, és egyenlő esélyekkel vívott küzdelem. Ebben az esetben viszont a 5balls eme joga csorbát szenvedett, és ha valóban nem voltak elérhetők az adminok, akkor ez egy súlyos kötelességmulasztás a Blast Pro személyzetének részéről. Egyelőre a versenyszervezők még nem reagáltak a felmerült vádakra, amennyiben ez megtörténik, frissítjük cikkünket!

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!