Vérre szomjazik a Call of Duty: Modern Warfare tamagocsija!

Vérre szomjazik a Call of Duty: Modern Warfare tamagocsija!

Őrület, de tényleg jönnek az etethető tamagocsik a 2019-es CoD: MW-be.

A veterán játékosok még emlékezhetnek a 90-es évek tamagocsi / tamagotchi őrületére. Akinek nem volt etethető és elképesztően cuki állatkája a zsebében, az nem volt menő az iskolában. Az ételen és italon kívül szeretgetni és babusgatni is kellett virtuális kiskedvencünket, ugyanis a nem törődés hiányában elég gyorsan feldobhatta a talpát. A Call of Duty: Modern Warfare 2019-ben hozza vissza ezt a retróérzést, ugyanis jön a Tamagunchi, amit a csuklónkon hordhatunk játék közben.

Egyelőre azt lehet tudni az állatkáról, hogy vérre szomjazik, azaz gyilkosságokkal lehet etetni. Minden ölés után felvillan a "Ya-ta!" felirat, majd az állatka egy kis hangot is kiad. Tojásból fejlődik ki a kis lény, aki annál jobban örül, minél több gyilkosságot hajtunk végre valamelyik Multiplayer játékmódban. Mint egy kisördög a vállunkon, aki folyamatosan buzdít arra, hogy mészároljuk le az ellenség hordáit. Ha nem gyűjtünk elég gyilkosságot, akkor szegény lényecskénk éhen pusztul. 

Ha nem teljesítünk elég jól, akkor is jelzéseket küldd felénk, hogy "gyerünk már, vért akarok". Más célja egyébként nincs, azon kívül, hogy aranyos, cuki (elvonja a figyelmünket) és a csuklónkon hordhatjuk. Akár még egy nagyobb gyilkosságsorozattal azt is elérhetjük, hogy kikeljen a tojásából a szörnyecske, ezzel még egy érvet kaptunk, hogy minél jobbak legyünk a más játékosok elleni harcokban. Az őrült tamagocsizásra még várni kell október 25-ig, de az biztos, hogy ezért a CoD-ig megéri számolni a napokat.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!