Árulkodó jelek: tényleg érkezhet PC-re a Death Stranding?

Árulkodó jelek: tényleg érkezhet PC-re a Death Stranding?

Egyre nagyobb az esély arra, hogy PC-re is megjelenhessen Hideo Kojima új játéka, a Death Stranding.

November 8-án érkezik PlayStation 4-re a Kojima Production legújabb játéka, a Death Stranding. A Horizon: Zero Dawn Dectima Engine motorját használó játék lekerült a Sony hivatalos PlayStation 4 exkluzív listájáról, ami bizakodásra adhat okot. Hideo Kojima neve garancia arra, hogy ismét valami egyedi és különleges alkotást kapunk, de nagyon nem mindegy, hogy csak a konzolosok játszhatnak majd vele, vagy eljut a Death Stranding "PC Master Race" világába is.

Amit biztosan tudunk, hogy augusztus 19-én a 2019-es Gamescomon Kojima újabb részleteket árul majd el a játékról. Várhatóan egy sosem látott trailerre kell számítani, de akik szeretnek nagyot álmodni, azok figyeljék a híreket, mivel lehet, bár nagyon kicsi az esélye, hogy a PC-s startról is pletykál majd az 56 éves videojátékfejlesztő.

Még jóval korábban elárulta a Sony, hogy a következő Kojima játék, akkor még cím nélküliként, PS4 exkluzív lesz majd, de gyorsan kontráztak a fejlesztők és kijelentették, hogy tervben van a PC-s megjelenés is. Még egy utolsó kis morzsa, ami megerősíti azt, hogy tényleg valós esély van a PC-s Death Strandingre. Egy titokzatos szivárogtató a megjelenési dátumot már eltalálta a Death Stranding kapcsán, most ugyanez a leaker megerősítette, hogy jön a PC-s változat. Ezek után már csak az van hátra, hogy az Red Dead Redemption 2 jöjjön PC-re és tényleg kiülhet minden PC-s arcára a vigyor.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!