Ingyenes és megmarad: fejtsd meg a feladványokat egy szörny fejében!

Ingyenes és megmarad: fejtsd meg a feladványokat egy szörny fejében!

Egyedi puzzle játékot kínál teljesen ingyen az Epic Games Store. Húzzátok be a GNOGot, amíg lehet!

A múltheti csomag után várható volt, hogy kicsit visszafogja magát az Epic Games, ugyanis az Alan Wake és a For Honor után a kevésbé ismert GNOGot kínálja teljesen ingyen az online játékáruház. A limitált akció keretében 2600 forintot spórolhattok, amiből kijön egy fullos dupla menü is a legnépszerűbb gyorsétteremláncokban!

GNOG

A különleges színvilággal és pályakialakítással felruházott puzzle játékban különböző szörnyek fejében kell logikai feladványokat megoldanotok. Ragadd meg, csavard el, kösd össze és aktiváld a különböző mozgatható dolgokat, miközben hallgatod a fülbemászó dallamokat és próbálsz rájönni arra, hogy milyen tudatmódosító szerek hatása alatt voltak a fejlesztők, amikor megálmodták a GNOG világát. A játékot egészen augusztus 15-ig adhatjátok hozzá a könyvtáratokhoz, ne maradjatok le róla!

Párhuzamosan a GNOG érkezésével leleplezték, hogy milyen két játék vár rátok a következő héten. A Hyper Light Drifter egy minimalista grafikájú, akció-kaland RPG, amiben emlékeket és elveszett technológiákat kell gyűjtögetnünk, miközben a sötét és kegyetlen világ minden erejével megpróbál megakadályozni ebben. A másik cím a Mutant Year Zero: Road to Eden, ami a körökre osztott taktikus akciójátékoknak szabott új fazont. Az XCOM rajongóinak kötelező darab, mindenki másnak bőven megéri kipróbálni, mivel a HITMAN és PayDay játékok egykori fejlesztői dolgoztak rajta. A Hyper Light Drifter és a MYZ: Road to Eden augusztus 15. és 22. között lesz ingyenes, érdemes bevésni a naptárba a dátumokat.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!