Legjobb deckek a heti Tavern Brawlhoz: 65 % feletti győzelmi arányra képesek!

Legjobb deckek a heti Tavern Brawlhoz: 65 % feletti győzelmi arányra képesek!

Elképesztően erős ötöst mutatunk nektek. Ezek a paklik hasítanak a Brawliseumban!

Standard deckekkel lehet felvenni a harcot a Brawliseumban, a heti Tavern Brawlban. Ez azt jelenti, hogy már az új Saviors of Uldum lapok is jó szolgálatot tehetnek ebben a játékmódban. Itt van az az öt deck, amik a legjobban teljesítenek és legalább 1000 mérkőzést játszottak már velük. Őrületes számokat tud mindegyik pakli, ezek közül érdemes válogatni!

5. Freeze Mage - 65,7 %-os winrate

Deck kód: AAECAf0ECMUExvgCoIADlpoDip4D2KADoaEDn7cDC4oByQOrBMsEvuwCg5YDn5sDoJsDwqEDi6QD8qUDAA==

Rengeteg új lap érkezett a Freeze Mage-be, így különleges élmény ezzel a deckkel játszani. A hatékonysága is az egekben van, a Puzzle Box of Yogg-Saron fieszta miatt bőven megéri a 15860 dustot. Aki szeretne kipróbálni valami újat, de mégis valahogy ismerőst, akkor a Freeze Mage a legjobb választás. Egy ízig-vérig Control deckről van szó, ami nem retten vissza attól, hogy néha áldozni kell az RNG oltárán.

4. Zoo Warlock - 66,1 %-os winrate

Deck kód: AAECAf0GBK8Ej4ID3IYDgqUDDTDyAdkHwgj6/gLEiQO0kQOInQO1nwP6pAP7pAP8pAOBpQMA

Várható volt, hogy az első napokban a kiforratlan Standard paklik között nagyot mehet a Zoo Lock. Erős, gyors és már évek óta ugyanazt tudja. Az új kiegészítővel elindult egy Lackey-önsebző vonalon, de az erejéből semmit sem veszített, sőt. Ki kell pakolni, ami világít és reménykedni kell abban, hogy az ellenfélnek előbb-utóbb elfogy a Tauntja / leszedése / megoldása.

3. Murloc Paladin - 68,3 %-os winrate

Deck kód: AAECAZ8FBK8E0pkDg6ED/KMDDcUD2wP+A+MFzwanCPz8At6CA+KJA7WYA6+nA5upA8qrAwA= 

Hasonlít a Zoo Lockhoz abban a tekintetben, hogy már elég régóta jelen van a metában, bár az elmúlt időszakban kikerült a reflektorfényből. A Sir Finley és a Zehprys a játék elején teljesen használhatatlan, de ahogy fogynak a lapok, úgy értékelődnek fel ezek a lapok. A végjátékban Chef Nomival hármasban rendesen odapörkölhetnek az ellenfeleknek.

2. Mech Hunter - 69,3 %-os winrate

Deck kód: AAECAR8ErwTh9QKggAOftwMNlwjg9QLi9QLv9QK5+AKR+wKY+wKo+wL2/QLX/gKJgAPMgQO2nAMA 

Ha működik, ne próbáld megjavítani! Ez is lehetne a mottója a Mech / Bomb Hunternek, ami egyetlen új lapot sem tartalmaz, mégis felkúszott a dobogó második fokára. Nagyon jó Midrange decket raktak össze a RoS második felében a Hunterhez, ami könnyedén a legjobbak között maradhat még hónapokig.

1. Control Warrior - 73,1 % winrate

Deck kód: AAECAQcGkvgCjvsCoIADhp0DqKQDn7cDDEuiBP8HnfACm/MCg/sCnvsCs/wCkp8Dn6EDn6QDgqgDAA==

Abszolút a legjobb deck jelenleg a Control Warrior. Egyszerre rendelkezik a leszedések és megoldások tömegével, miközben az Armagedillo, Tomb Warden, Frightened Flunky kombóval már fenyegetéseket is tud az asztalra pakolni. Igaz, hogy a 8. körig várni kell vele, de két 7/10-es Taunttal deck legyen a talpán, ami képes kezdeni valamit. Ha most akartok valami brutálisan hatékony paklit összerakni, akkor a Control Warrinál nincs jobb választás.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!