Hirdetés

Kivette a "Donation" gombot DisguisedToast, mert már így is elég gazdag!

A népszerű TFT streamer furcsa döntést hozott meg.

Hirdetés

DisguisedToast, a pirítós álarc mögé bújt kanadai streamer még Hearthstone-ban kezdte a pályafutását, azonban lekerült a maszk és a League of Legendsnél kötött ki. Azon belül is a Teamfight Tactisnál, amihez rengeteg videót készít Youtube-ra, miközben Twitchen naponta szórakoztatja a több tízezer nézőjét. A napokban lekerült a csatornája alól a "Donation" gomb, így már nem lehet közvetlenül támogatni a videóst. De mi volt a döntésének oka? Erre is választ adott Toast a tweetjében!

Jeremy Wang arra kéri a támogatóit, hogy inkább kisebb streamereknek, vagy alapítványoknak küldjenek támogatásokat, mivel ő már így is elég gazdag. Amúgy sem volt sok ideje a donationöket olvasgatni adás közben, mivel túlságosan arra koncentrált, amit éppen játszott.

DisguisedToast karrierje valódi sikersztori. Először Youtube videókkal kezdte, ahova különleges Hearthstone interakciókat töltött fel, majd belevágott a streamelésbe is, ekkor még jelentősen kisebb nézőszámmal. A piritós álarcot mindenki ismerte a mesekártyások között, majd 2016 októberében véletlenül felfedte magát Toast. Innentől nem volt megállás és a rajongók folyamatosan gyűltek a Twitchre és a Youtube-ra egyaránt, miközben streamerből meghatározó influenszerré, média személyiséggé nőtte ki magát. A HS-t már jó ideje abbahagyta a streamer és Fortnite-ra, Apex Legendsre, majd TFT-re váltott. Végül utóbbinál ragadt le és folyamatosan gyártja a tartalmakat, amikkel szép összegeket is kaszál.

Twitchen 1 millió követőnél is többet, amíg Youtube-on közel 900 000 feliratkozást szerzett már Wang. Ez a döntése könnyedén precedenst (divatot) teremthet a nagyobb streamerek körében, mivel eddig nem nagyon volt példa ilyenre. Eszünkbe juthat Lifecoach, aki pókerezésből annyi pénzt gyűjtött össze, hogy mire elért a Twitchig már nem volt szüksége semmilyen támogatásra. 

Aki szeretné megismerné a TFT egyik legnépszerűbb arcát, annak bátran ajánljuk Toast Twitch és Youtube csatornáját.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?