Kivette a

Kivette a "Donation" gombot DisguisedToast, mert már így is elég gazdag!

A népszerű TFT streamer furcsa döntést hozott meg.

DisguisedToast, a pirítós álarc mögé bújt kanadai streamer még Hearthstone-ban kezdte a pályafutását, azonban lekerült a maszk és a League of Legendsnél kötött ki. Azon belül is a Teamfight Tactisnál, amihez rengeteg videót készít Youtube-ra, miközben Twitchen naponta szórakoztatja a több tízezer nézőjét. A napokban lekerült a csatornája alól a "Donation" gomb, így már nem lehet közvetlenül támogatni a videóst. De mi volt a döntésének oka? Erre is választ adott Toast a tweetjében!

Jeremy Wang arra kéri a támogatóit, hogy inkább kisebb streamereknek, vagy alapítványoknak küldjenek támogatásokat, mivel ő már így is elég gazdag. Amúgy sem volt sok ideje a donationöket olvasgatni adás közben, mivel túlságosan arra koncentrált, amit éppen játszott.

DisguisedToast karrierje valódi sikersztori. Először Youtube videókkal kezdte, ahova különleges Hearthstone interakciókat töltött fel, majd belevágott a streamelésbe is, ekkor még jelentősen kisebb nézőszámmal. A piritós álarcot mindenki ismerte a mesekártyások között, majd 2016 októberében véletlenül felfedte magát Toast. Innentől nem volt megállás és a rajongók folyamatosan gyűltek a Twitchre és a Youtube-ra egyaránt, miközben streamerből meghatározó influenszerré, média személyiséggé nőtte ki magát. A HS-t már jó ideje abbahagyta a streamer és Fortnite-ra, Apex Legendsre, majd TFT-re váltott. Végül utóbbinál ragadt le és folyamatosan gyártja a tartalmakat, amikkel szép összegeket is kaszál.

Twitchen 1 millió követőnél is többet, amíg Youtube-on közel 900 000 feliratkozást szerzett már Wang. Ez a döntése könnyedén precedenst (divatot) teremthet a nagyobb streamerek körében, mivel eddig nem nagyon volt példa ilyenre. Eszünkbe juthat Lifecoach, aki pókerezésből annyi pénzt gyűjtött össze, hogy mire elért a Twitchig már nem volt szüksége semmilyen támogatásra. 

Aki szeretné megismerné a TFT egyik legnépszerűbb arcát, annak bátran ajánljuk Toast Twitch és Youtube csatornáját.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!