Két új pálya, új játékmód és tengernyi változtatás! - Ezekkel támad az új CS:GO patch

Két új pálya, új játékmód és tengernyi változtatás! - Ezekkel támad az új CS:GO patch

Nem jött az új Cache, de így sem panaszkodhatunk.

Helyi idő szerint, a kora esti órákban volt egy kis gond a CS:GO szervereivel, de szerencsére a Valve hamar elhárította a feladatot. Sokan arra tippeltek, hogy valami nagy frissítés érkezik és az okozta a hibát, bár új patch jött, ráadásul egy eléggé tartalmas, ennek nem volt köze a szervereket érintő problémákhoz. Lássuk mennyi újdonságot pakolt a Valve a legújabb frissítésbe.

Játékmenet

  • két új pálya is érkezett, Breach és Seaside
  • Workout kikerült az MM pályák közül
  • jött egy új játékmód is, a Scrimmage, amit a Ruby, Seaside és Breach pályákon játszhatunk jelenleg

Az új játékmód bár elsőre borzasztóan semmitmondónak tűnik, sokan évek óta reménykedtek az érkezésében. A Scrimmage gyakorlatilag egy ranked rendszer nélküli kompetitív játékmód, minden pontosan ugyanúgy működik, mintha egy sima MM meccsben lennénk, de nincs rangrendszer. Tehát mostantól nagy rang különbségű haverok is nyugodtan játszhatnak együtt, nem kell félnie egyes játékosoknak attól, hogy elveszítik az MM rangjukat. Igaz, ez a játékmód egyelőre csak a fent említett három pályán játszható, reméljük a későbbiekben a többit is kipróbálhatjuk majd Scrimmage módban.

LINUX és általános javítások

  • Linux alatt új thread-eket kaptak a szerverek, ezzel is elősegítve a nagyobb teljesítményt
  • kijavítottak egy hibát ami megakadályozta, hogy váltani tudjunk a gránátok között, illetve egy másikat, ami miatt a bump mines használatakor kifagyott a játék
  • Overpass-on pedig javítottak egy nem szándékosan létrejött boost pozíciót

Vertigo

Nagyon nem akarja a Valve elengedni Vertigo kezét, pedig nem csak a közösség, a profik sem igazán kedvelik a pályák. Ettől függetlenül szinte minden patch hoz magával valamilyen javítást Vertigo-ra, a mostani ráadásul meglehetősen sokat. Számos elemén megváltozott a pálya, B lerakót meg lehet közelíteni egy teljesen új irányból, kivették a liftet ahol leugorhattunk az alsó szintre, hátrább került T spawn és ég számos egyéb változtatás is érkezz a pályára, aminek teljes listáját itt találhatjátok meg, a fenti képre kattintva pedig meg is nézhetitek a pálya megváltozott részeit.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Galéria

Kövess Minket!