Ezekre a csapatokra igazán érdemes lesz odafigyelni a Major első szakaszában

Ezekre a csapatokra igazán érdemes lesz odafigyelni a Major első szakaszában

Kezeket fel, aki már várja a Majort!

Lassan indul a Major első szakasza, ahol 16 csapatból 8 jut tovább a középső szakaszba. A számunkra négy legérdekesebb csapat pedig nem lesz más, mint mouzCR4ZY, Vitality, forZe. Külön-külön okok miatt hoztam őket, úgy gondolom a mouz(minor#1) és a Vitality(#worldtop2) nem jelent túl nagy meglepetést a listán, ők papíron a legkeményebbek, illetve a G2, így róluk most bővebben nem is ejtünk szót. Alább láthatjátok mind a tizenhat csapatot amely részt vesz az első körben, ők a nagy régiós kvalifikáció egyikéből, vagy az előző Major-ről jutottak ide.

mouz: Az EU minor nyertese, egy viszonylag friss lineupról beszélünk, ami nagyon jól teljesít, úgy gondolom erős kételyek voltak az emberekben, legalábbis bennem biztosan, hogy mit tud kihozni ebből az egészből karrigan, akit a FaZe-ből távolítottak el, egy újonccal, mint frozen. Viszont hamar túlszárnyalták a FaZe-t, azóta többször is elverték őket, és habár nem előzték még őket meg a a HLTV ranglistáján, úgy gondolom ez hamar be fog következni. Jelenleg a 9. helyet foglalják el.

CR4ZY: Jelenleg a 16, helyet bitorolják, de mindezt úgy, hogy az EU Minoron elkapták a fnatic-ot és a North-ot is 2:0ra. ígéretes lineup, az elmúlt időszakban látható rajtuk nagyobb fejlődés, úgy gondolom szükségük volt egy megfelelő edzőre, és egy kis időre. Nagyon meggyőző teljesítményt nyújtottak, és nem igazán látjuk őket topcsapatok ellen játszani, szerintem nagy meglepetést okozhatnak.

Vitality: Őket nem igazán kell bemutatnom, a csapat tagja a világ második legjobbjának titulált ZywOo, köré épülnek a dolgok, elég gyors játékuk van amit nehéz lereagálni és erős T oldalak jellemzi őket, valamiért folyamatosan várom, hogy egyszer bezuhanjanak és komolyan visszaessenek, viszont úgy tűnik, hogy ez nem így lesz.

forZe: Folyamatosan fejlődnek, szinte mindenkit elkapnak aki eléjük kerül, map bukás nélkül jutottak tovább a CIS régiós kvaliról, viszont nem láthattuk még őket nagy versenyen, egyszer majdnem, de vízum probléma miatt kihagyni kényszerültek. Kíváncsian várom, hogy mit tudnak majd letenni az asztalra, sokat várok tőlük, messze a legjobb CIS csapatnak tűnnek a Na'Vi után.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!