"Az első képek az új Cache-ről" - Még Hiko is bedőlt az átverésnek

Százból ha egy ember dőlt volna be ennek. Hiko pont az az egy!

Rengeteg régi nagy játékos morzsolódott le az évek alatt, vagy azért mert egyszerűen visszavonultak a versenyzéstől, vagy pedig azért mert bár próbálkoztak, mégsem jöttek az eredmények. Ha csak egy valakit kellene kiemelnem, aki hiányzik a profi meccsekről, akkor az Spencer "Hiko" Martin lenne.

2015 és 2017 között ő már akkor is lehengerlően jól játszott az akkori Liquid-ben, mikor még mindent az európai csapatok vagy FalleN-ék uraltak. Két éve azonban kikerült a Liquid kezdőjéből Hiko, ami után bár próbálkozott a Rogue csapatában, azokkal a srácokkal már nem tudta megismételni a Liquid-es eredményeit.

Azóta Twitchen tudják követni Hikot a szurkolók, szinte napi rendszerességgel streamel már hónapok óta, de tegnap volt talán az eddigi legviccesebb adása. Az egyik nézője ugyanis küldött neki pár képet, mondván, hogy kiszivárgott pár kép az új Cache-ről, milyen király lenne ha streamben, közösen néznék meg.
A világ nyolcadik csodája, de Hiko bekapta a csalit, azonnal ráugrott a képekre és egyesével végigmenve rajtuk mindegyikről el is mondta a véleményét. A gond csak az volt, hogy a képek Cache CS Source-os változatát mutatták, ami egyáltalán nem tűnt fel az ex-profinak. Ahogy sokan mások, úgy Hiko sem igazán foglalkozott komolyan a CS:S-szal, bár azért minden bizonnyal látta már azt a Cache-t, sőt, biztosan játszott is rajta. 

Mire B lerakó képéhez ért azért érezte, hogy valami nem jó, aztán magán is csak nevetni tudott. Vannak egész jó kamuképek az új Cache-ről, de ez pont nem tartozott azok közé, mégis elég volt, hogy Hikot megtévessze. Az átdolgozott pálya leleplezésére egyébként az ESL One: New York alkalmával kerül majd sor, addig nem tartom valószínűnek, hogy FMPONE vagy akár a Valve megmutatna egy-két részletet. Szóval ha kiszivárgott fotókat láttok az új Cache-ről, ne dőljetek be neki azonnal, bár titeket, Hikoval ellentétben nem fog kinevetni több tízezer ember.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!