Mindenki csalónak hitte ZywOo-t, mégis egyetlen report nélkül jutott be az FPL-be

Mindenki csalónak hitte ZywOo-t, mégis egyetlen report nélkül jutott be az FPL-be

Pedig makulátlan profillal jutott el az FPL-ig.

Emlékszem anno én is elképedve néztem egy-egy ZywOo FACEIT meccset, elképesztő tehetség a srác, akit szerencsére felkarolt a Vitality.  Mindenki nagy jövőt jósolt neki, sőt, jósol még most is, hiszen bár csapatszinten még van hová fejlődnie a Vitality-nek, ZywOo játéka már most is páratlan.

Gyakorlatilag nincs olyan hét, hogy ne ámuldoznának még a profik is a francia lövésein, tegnap például a méltán híres KQLY-hoz hasonlították. Bár pasha nem valószínű, hogy arra gondolt volna, hogy ZywOo csal, de az biztos, a fiatal francia mesterlövésznek már évek óta meg kell birkóznia a csalónak bélyegzéssel.

Rengetegen gondolták róla korábban, hogy csal, még a Vitality előtt XANTARES is megvolt győződve arról, hogy ZywOo használ valamilyen illegális programot, sőt, a G2 pont azért nem kereste meg őt egy esetleges szerződés ajánlatával, mert azt hitték, hogy csaló. A valóság ettől nem is lehetne távolabb, hiszen FACEIT Mikey, gyakorlatilag a FACEIT atyja most elárulta, hogy mikor ZywOo bekerült az FPL-be, nem volt egyetlen reportja sem.

ZywOo természetesen nem csal, egyszerűen akkora tehetség, amekkorát már rég láttunk a profik között. Sokan azt is várják a Vitality-től, hogy minimum a StarLadder Major döntőjébe jussanak, sőt, akár meg is nyerhetik azt.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!