Nem tesztelték eleget Zephryst? Hotfixelni kellett a Legendaryt!

Nem tesztelték eleget Zephryst? Hotfixelni kellett a Legendaryt!

A játék legegyedibb Legendary lapja azonnal megkapta a szükséges javítást.

A Saviors of Uldum kiegészítő 135 új lapja közül egyértelműen Zephrys the Great emelkedik ki a tömegből. Az eddig sosem látott, teljesen egyedi mechanika programozása nem lehet egyszerű feladat, ezért nem véletlen, hogy teljesen következetlenül működött a kártya az elmúlt napokban. Szerencsére a Blizzard gyorsan reagált a felhasználók által beküldött panaszokra és hotfixelte a Legendaryt!

A kártya nem okozott volna ekkora felháborodást, ha nem került volna bele a deckek közel egyhatodába. Az összes Highlander pakliban elengedhetetlen a használata, ezentúl Arénában is érdemes kiszedni, ha a draft elején felajánlja a gép. A működése azonban rengeteg anomáliát okozott, amiből a Zephryst használó játékosok jöttek ki rosszul. Ezekről a hibákról HysteriA készített egy átfogó videót, valószínű a Blizzard alkalmazottjai is megnézték a hibás interakciókat, mivel a hotfixben visszaköszön néhány jelenet.

 

Összesen négy dolgot javítottak a kártyával kapcsolatban, de a jövőben könnyedén előfordulhat, hogy további fixekre lesz szükség.

  • Javították a hibát, ami akkor jelentkezett, amikor az ellenfélnek Divine Shieldes lényei voltak a boardon
  • Javították a hibát, amit a Poisonous lények okoztak Zephrysnek
  • Javították a hibát, amit a 0 támadási értékkel rendelkező lények okoztak
  • Végül megtanították Zephrysnek, hogyan is működik a Doomsayer. Mostantól felajánlja majd a Shadow Word: Paint / Crazed Alchemistet / valamilyen Silence - Transform kártyát, ha az ellenfél kiteszi a 0/7-es lényt

Nem sok, de több, mint a semmi. Más kártyát egyelőre nem terveznek bemutatni Zephrysnek, elégedjünk meg a Doomsayerrel. Amit még mindig nem javítottak, hogy a lefagyasztott lényeinket úgy kezeli, hogy nem tudnak támadni az adott körben. Hiába lenne kézenfekvő a Silence effekt, amivel kiolvaszthatjuk őket, ezt Zephrys még nem látja. Kicsit kaotikus a működése, amit egy alapos tesztelés talán kiküszöbölt volna.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


 

Kövess Minket!