Hirdetés

Két Saviors of Uldum pakkot ingyen behúzhatunk, visszatérnek a Twitch dropok!

Loemifar | 19/08/10 08:21
Cikk mentése

Az ingyen SoU pakkok mindig jól jönnek, nem is kell sokat tenni értük!

Hirdetés

Jövő héten elrajtol a Masters Tour sorozat második állomása, ugyanis a világ legjobb mesekártyásai Szöulba látogatnak. Az izgalmas, immár Saviors of Uldumban megrendezésre kerülő versenyen visszatérnek a Twitch dropok is, ami azt jelenti, hogy garantáltan 2 ingyen SoU pakk ütheti a markunkat. Jöjjenek a részletek!

Mit kell csinálni, hogy megkapjuk a pakkokat?

Semmi más dolgunk nincs, mint hat órán keresztül nézni a versenyt valamelyik hivatalos Blizzard Hearthstone Twitch csatornán. Lehet egyhuzamban, vagy megszakításokkal is, teljesen mindegy az ingyen pakkok szempontjából.

Mikortól kezdődik a Master Tours Seoul közvetítés?

Első nap: Magyar idő szerint augusztus 16-án hajnali háromtól (3:00) kezdődik a közvetítés és augusztus 16-án este tíz óráig (22:00) tart.

Második nap: Magyar idő szerint augusztus 17-én hajnali háromtól (3:00) kezdődik a közvetítés és augusztus 17-én este tíz óráig (22:00) tart.

Harmadik nap: Magyar idő szerint augusztus 18-án hajnali háromtól (3:00) kezdődik a közvetítés és augusztus 18-án este tíz óráig (22:00) tart.

Milyen csatornákon közvetítik a versenyt?

A hivatalos Blizzard Hearthstone Twitch csatornákra kell ellátogatni, hogy a pakkokat megkapjuk. Ezek az alábbiak:

Hogyan kapcsolhatom össze a Blizzard felhasználói fiókomat a Twitch fiókommal?

  • Először is hozz létre egy Twitch felhasználói fiókot, vagy jelentkezz be egy már korábban létrehozottba
  • Kattints jobb fent a felhasználónevedre és keresd meg a "Beállítások" fület
  • A "Beállítosokon" belül a "Kapcsolatokra" kattints
  • Keressétek meg a Battle.net részt, válaszd ki a régiót és kövesd az utasításokat
  • Jelentkezz be a Blizzard (Battle.net) felhasználói fiókodba és irány a fenti hat Twitch csatorna augusztus 16-18. között.

Milyen extra jutalmakra lehet számítani?

A garantált két ingyenes Saviors of Uldum kártyacsomag mellett minden órában kisorsolnak a nézők között 1500 Classic pakkot is. Ha végig követjük az eseményeket, akkor összesen 3-4 pakk simán ütheti a markunkat.

Magyar játékosok is bejutottak az offline eseményre, egyelőre még kérdés, hogy melyikőjük utazik ki Koreába. RangoB-nek, AdamtheTrue-nak és Disq-nek már most jár a gratuláció, reméljük, hogy a jövő heti döntőben is találkozhatunk a neveikkel!

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Hirdetés
1 db hozzászólás
  • snake161 3 hónapja
    Sziasztok ! Az lenne a kérdésem hogy én mindent az utasítások szerint csináltam és mégsem kaptam egy paklit sem . Mi lehet ennek az oka? Vagy esetleg később kerűlnek csak kiosztásra. A válaszokat előre is köszönöm. További szép napot mindenkinek!
    0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?