Most már CS-ben is játszható a Super Mario Bros. első pályája!

Most már CS-ben is játszható a Super Mario Bros. első pályája!

Hiánypótló alkotást kaptunk a Műhelyből.

Mindenki kapásból tudja sorolni a kedvenc játékait, azok legizgalmasabb vagy legemlékezetesebb pillanatait. De még a valóban remek játékok közül csak néhány ér el legendás magasságokba, csak néhány lesz olyan amit nem csak évek, de évtizedek után is emlegetünk még, sőt, játszunk is velük.

A legtöbbször talán egy-egy emlékezetes pálya szokott megragadni a fejünkben. Dust2, a Halo Library pályája, a The Legend of Zelda első dungeone vagy éppen a Super Mario első pályája. Utóbbi lassan már olyan, mint a Doom I-II, órától kezdve egészen a mikróig, mindenen játszhattuk már, most pedig elérkezett a CS:GO-ba is.

A pálya teljes egészében a Super Mario Bros. 1-1 világát tárja elénk, igaz, hogy ne legyen annyira könnyű hozzáadtak a recepthez egy kis káoszt is. A készítő a Super Mario Maker 2-ben létrehozott "a valaha volt legőrültebb 1-1" feldolgozást vette alapul, a végeredmény pedig páratlan. Ha a bajszos vízvezetékszerelő után mondjuk egy CT karakterrel is kiszeretnéd próbálni a legendás pályát, akkor a Műhelyben megtalálod Zool munkáját.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!