Hirdetés

GeT_RiGhT tengerészgyalogos gúnyát húzott, bár ne tette volna

orobeRto | 19/08/12 11:15
Cikk mentése

Gondolják mindazok, akik emiatt leiratkoztak GeT_RiGhT-ról, de valóban ennyire nagy probléma mindez?

Hirdetés

Néhányan durván neki mentek Christophet "Get_RiGhT" Alesund instragramra feltöltött képének. A CS:GO profi elmondása szerint, lehetősége adódott, hogy felpróbáljon egy amerikai tengerészgyalogos ruhát, amit aztán lefényképezett és feltöltött közösségi oldalára. A reakciók többnyire pozitívak voltak, amíg meg nem jelentek az értetlenkedők, sőt egyesek kifejezetten ízléstelennek, sőt sértőnek tekintik a képet.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Captain

Christopher Alesund (@get_rightcs) által megosztott bejegyzés,

"Elveszítettél egy régi rajongót, nem érdemled meg azt az egyenruhát."

Hiába érvelt amellett GeT_RiGhT, hogy nem állt szándékában senkit megsérteni, csupán kíváncsi volt arra, hogy miként áll rajta az egyenruha. Egy másik felhasználó bővebben kifejtette, hogy mi is a problémája mindezzel.

"Ezt a ruhát a katonák viselik, főleg ceremóniákon, temetéseken, tiszteletadásokon. Ez nem valami olyasmi, amit csak úgy fel lehet próbálni. Ezt ki kell érdemelni, és egy életen át védelmezni. Nem utálunk ezért, de nekünk ez tiszteletlenség."

Ekkor már a svéd játékos is érezte, hogy ég a talaj a lába alatt, és újfent elmondta, hogy nem akart megbántani senkit, sőt nagyon sajnálja az egészet.

Láthatólag az amerikai felhasználóknál nagyon kiverte a biztosítékot, ami nem csoda, hiszen az egyik különleges alakulatukról van szó. Az Amerikai Egyesült Államok Tengerészgyalogsága a legutóbbi adatok szerint 195 000 főből áll, s nagyon nehéz bejutni, ugyanis rendkívül szigorú válogatás, kiképzés előzi meg. Ennek ellenére (vagy éppen pont emiatt) nagy erőt képvisel más országok haderőihez képest, nagyobb mint a Brit Hadsereg, vagy mint a teljes Izraeli Haderő.

Mit gondoltok, valóban ekkora baj volna egy tengerészgyalogos egyenruhát felvenni, még farsangkor is (náluk Halloween)? 

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
2 db hozzászólás
  • kiskeni 3 hónapja
    Jajj szegény "megsértett" lelkek... Mindegy, amúgy nagyon élvezem ezt a hiperérzékenykedést és kukacoskodást, tetszik ez a show ami itt az esport szférában zajlik Persze attól még a tény az tény marad, ez az egész ebben a formában undorító.
    0 0 Válasz
  • st4trix 3 hónapja
    Ez egy vicc
    0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?