Hirdetés

S1mple 2019-es legjobb lövései! - Szinte mindig oktat az ukrán mester

Sziky | 19/08/12 12:45
Cikk mentése

De vajon mire lesz képes Berlinben, a Majorön?

Hirdetés

Sajnos nem mondhatjuk, hogy a Na'Vi remekül kezdte volna a 2019-es évet, bár a két évvel ezelőtti szenvedésük már a múlt, és igaz, hogy a StarSeries & i-League hetedik szezonját is megnyerték, nagy eredményeket nem tudnak felmutatni, de még csak igazán számottevő erős sem képviseltek sem Katowicében a Majorön, sem pedig azóta.

Kis túlzással egy legény van csak talpon a vidéken, Oleksandr "s1mple" Kostyliev még a vesztes meccseken tudta bizonyítani, hogy miért ő volt 2018-ban az Év Játékosa a HLTV szerint. Nem hiszem, hogy még mindig ragoznom kéne s1mple érdemeit, de ha kételkedtek, akkor a lenti parádés válogatásban ti is megnézhetitek miket pakolt eddig s1mple, akár olyan csapatok ellen is, mint például a Liquid. 

A Na'Vi következő nagy versenye természetesen a StarLadder Major lesz. Első meccsüket a legjobb 16 között játsszák majd, hiszen Katowicében a top 8-ban végzett a csapat, de koránt sem lehet jelenleg kijelenteni, hogy magabiztosan mennének bele minden meccsbe. Kíváncsi vagyok mire jut majd az immár orosz többségű csapat Berlinben, nem lennék meglepődve, ha nehéz feladat lenne bejutniuk a legjobb 8 közé.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?