Egyetlen fáklyával vitte végig a Skyrimet Mitten Squad!

Az Elder Scrolls V: Skyrimet sokféleképp lehet teljesíteni, de egyetlen fáklyával még senkinek sem sikerült.

The Elder Scrolls V: Skyrim. Mindenkinek más jut eszébe, amikor meglátja a Bethesda legendás játékának címét. Mitten Squadnak, a népszerű videós valami egészen egyedi akart letenni az asztalra, amikor kigondolta, hogy ő bizony egyetlen fáklyával végigviszi a játékot. Miután összerakta a tervet, leült a gép elé és elkezdte megvalósítani. A többi már történelem!

 

Először is egy fáklyát kellett szereznie, ez könnyedén össze is jött, mivel elfogatta magát az őrökkel, így börtönbe került. Miután megvolt a fáklya, elkezdte a Block képességet húzni és a Bashsel aprította az ellenfeleket. 50. szinten megszerezte a Deadly Bash perket, így megötszörözte a fáklya sebzését, ami már elég volt ahhoz, hogy elkezdjen harcolni a sárkányokkal. Nem volt egyszerű dolga, mivel a Bash rengeteg Staminát eszik, ezért sokat kellett várnia két "ütés" között. Végül talált megoldást a problémára, ugyanis segítségül hívta a zöldséglevest, amivel már elég Staminát volt képes visszatölteni. Mágiát és Shoutokat használt ugyan, de csak akkor, ha kifejezetten ezt kérte a gép a továbblépéshez, illetve ha olyan effektet castolt, ami nem sebez. Gyógyította magát és földhöz szögezte a sárkányokat, de a tényleges sebzéshez csak a fáklyát használta.

Már korábban is próbálkozott őrült dolgokkal Mitten Squad, mint a Far Cry 3 kijátszása Machetével, vagy a Doom kipörgetése csak pisztollyal. Nem tudjuk, hogy a jövőben milyen kihívást keres majd Mitten Squad, de az biztos, hogy bármilyen akadályba is ütközzön, részéről a fáklyásmenet!

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!