Sarokba állítja a Wild metát: 3600 dustért összerakható az új Secret Mage!

Sarokba állítja a Wild metát: 3600 dustért összerakható az új Secret Mage!

Aki kifejezetten egy olcsó, de erős paklit keres, annak a Wild Secret Mage a tökéletes választás!

A Standard meta után evezzünk más vizekre és nézzük meg, hogy miért az egyik legnépszerűbb és legerősebb deck most Wildban a Secret Mage. Egész olcsón, piszkosul jó teljesítményre képes a megújult változat!

Wild Secret Mage

Deck kód: AAEBAf0EBsAB7hOi0wK+pAO/pAP0qwMMccMBuwLsBfcNuhbXtgLrugKHvQLBwQKP0wLdqQMA

Egy hatékony Standard metapakli töredékéért legyártható a nagyon gyors Secret Mage, amibe kerültek ugyan új lapok, de az alapokat megtartotta a SoU érkezése után is a deck. Az Ancient Mysteries segíti a laphúzást és még csal is a manával, az Arcane Flakmage stabilizálja a játék elején a boardot, a Flame Ward hasonlóan jól használható, ha elszabadulna az asztal. A legizgalmasabb új lap a Cloud Prince, ami hatalmas plusz burstöt jelent, mivel Fireballként funckionál, mindössze egy manával drágábban. 

A mulligannél hatalmas előnyt jelent, ha a kezünkbe kerül az Arcanologist, a Mad Scientist és az Aluneth, de akkor sem kell bánkódni, ha egy Kabal Lackey / Kirin Tor Mage / Medivh's Valet + bármilyen Secret kerül a kezdőkézbe. Két dolog miatt működik nagyon a deck. Az első a Secretek és a velük kombózható kártyák tömkelege. Lehet csalni a manával, lehet kontrollálni az asztalt, miközben az apró sebzésekkel folyamatosan csökkenthetjük az ellenfél HP-ját. A második győzelmi faktor az Aluneth és a végtelen laphúzás. Ha nem tudja leszedni az ellenfél a Legendary fegyvert, akkor az egész decket felhúzhatjuk néhány körön belül, miközben toljuk ki magunkból a sebzéseket. Deck legyen a talpán, aki mindkét stratégiára megfelelő válasszal rendelkezik.

Mivel alig 3640 varázsportból legyártható a deck, így bátran ajánlható mindenkinek, aki nem retten vissza attól, hogy a Wild formátumban kell játszania.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!