Team Plague PenhaDani ott lesz Bukarestben: itt vannak a továbbjutást érő deckek!

Team Plague PenhaDani ott lesz Bukarestben: itt vannak a továbbjutást érő deckek!

Bejutott a döntőbe PenhaDani a Masters Tour Bucarest 88. selejtezőjén, így ott lesz a rájátszásban!

Új kiegészítőben, de a régi formátumban zajlanak továbbra is a Masters Qualifier küzdelmei. PenhaDani, immár a Team Plague színeiben bejutott a döntőbe, így 1-2. helyezést ért el a 88. selejtezőn, ezzel a sikerrel a zsebében biztosan ott lesz a bukaresti playoffban!

PenhaDani's Masters Qualifier Bucharest #88 Freeze Mage

Primary deck kód: AAECAf0EBsUExvgCoIADlpoDip4Dn7cDDIoByQOrBMsE4Qe+7AKDlgOfmwOgmwPCoQOLpAPypQMA

Secondary deck kód: AAECAf0EBsUExvgCoIADwqED9KsDn7cDDIoByQOrBMsE4Qe+7AKZ/wKDlgOfmwOLpAO/pAPypQMA

Tertiary deck kód: AAECAf0ECMUEkAfG+AKggAOWmgOKngPypQOftwMLigGrBOEHjQi+7ALD+AKDlgOfmwOgmwPCoQOLpAMA

Egy Freeze Mage decket választott alapnak PenhaDani a specialist formátum miatt, ami kifejezetten népszerűnek számít a legmagasabb szinten játszó profik között. Ladderen és versenyen is nagyot alkot a deck, egyetlen párharcot sem veszített vele Dani, az MNEB második helyezettje és az "Év Kártyajátékosa 2018" cím birtokosa. Ha szeretnétek ti is belevágni a selejtezőkbe, akkor a Control Warrior / Freeze Mage / Reno Mage hármasból érdemes válogatni. Könnyedén előfordulhat, hogy a bukaresti lesz az utolsó specialist formátumban zajló selejtezősorozat, így aki idegenkedik ettől a rendszertől, az tartsa a szemét a Blizzard kommunikációs csatornáin, mivel a Grandmasters és a Battleriff következő szezonjai után lehet, hogy a Masters versenyeken is visszatérhet a conquest.

Megkérdeztük Danit a győzelem után, aki elárulta, hogy a csapatváltás ellenére még mindig sokat készül együtt dropdeaddel, akivel az MNEB-re is hétről hétre együtt gondolkodott a tökéletes lineup összerakásán. Nagyon úgy tűnik, hogy a PenhaDani - dropdead duóban simán benne van egy újabb siker, ezért október 18-20 között érdemes lesz figyelni a MTB offline versenyét, ahol már biztosan szurkolhatunk egy magyar játékosért.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!