Hirdetés

"Az enemy fed, adjuk fel!" - feladási statisztikák szerverek szerint

Huzsi,Ladczi92 | 19/08/12 15:10
Cikk mentése

Megnéztük, hogy hol adják fel a legtöbbször a mérkőzéseket.

Hirdetés

Sokaknak lehet ismerős az érzés, amikor 15 perc elteltével, a csapat, a harc feladására szavazna a küzdelem helyett. Vannak, akik rányomnak az IGEN gombra és vannak, akik nem, de lássuk, a statisztikák mit árulnak el az EUNE szerver játékairól.
A legnagyobb feladási rátával az egyéni/páros rangsorolt játékokban a Kihívók osztálya rendelkezik a maga 22,2%-ával, ezt a Nagymester követi 18%-kal, majd a Vas liga 16,8%-kal. A legkisebb százalékkal pedig nem más, mint az Arany liga büszkélkedhet 10,1%-kal.

Ugyanakkor a rugalmas rangsorolt játékmódban 180 fokos fordulat tapasztalható a százalékok eloszlása között. A statisztikák azt mutatják, hogy amíg az egyéni/páros rangsorolt játékmódban a Kihívók és Nagymesterek ligája rendelkezik a legnagyobb feladási rátával, addig itt mindössze 15.4% és 14.4%-kal a lista végén kullognak. A legnagyobb százalékot pedig a Bronz 22.1%-kal és az Ezüst, a maga 19.1%-ával tudhatja magáénak.

Mint olyan, vessünk egy pillantást az EUW szerverre is és vonjunk párhuzamot a kettő között.

Az egyéni/páros rangsorolt játékokban igen hasonló a rangsor, csak a százalékok változnak. A listát a Kihívók ligája vezeti 25%-kal, majd a Nagymester 22.2%-kal és a Mester 18.4%-kal. A legkisebb százalékot itt is az Arany divízió hozta a 11.9%-ával.

Rugalmas rangsoroltat tekintve a listavezető a Bronz liga maradt, itt 20.9%-ot generálva, ezt követve a Vas liga 20%-kal és az ezüst 17.9%-kal. A lista végén pedig a Kihívók osztálya van 8.3%-kal, ami elég szignifikáns eltérés az EUNE szerverhez képest.

Összesítve a két szerver adatait kijelenthetjük a számok alapján, hogy az egyéni/páros rangsorolt játékmódban főleg a magasabb ligákban tapasztalható a harc feladása, amíg a rugalmas rangsorolton pedig a kisebb divíziók hajlamosabbak elengedni a mérkőzést.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?