ÉrdekAshességek: 10 érdekesség, amiről lehet, hogy nem tudtál - 28. rész

ÉrdekAshességek: 10 érdekesség, amiről lehet, hogy nem tudtál - 28. rész

Minden játékban vannak apróságok, rejtett dolgok, érdekességek, utalások, –amikről talán nem is tudunk.

Minden játékban léteznek apróbb, rejtett dolgok. Vannak ahol easter eggek, máshol különleges kapcsolatok találhatóak a karakterek között. Néha azonban csak jó belesni a színfalak mögé, hogy mi ihletett egy-egy alkotást, vagy hőst, esetleg hőskinézetet, –netán melyik zene és tánc alapján animálták meg kedvenc karakterünk mozdulatait.
Ryze Kegan Rodhe mestere volt, mielőtt Kegan felvette a Brand nevet.

Lucian hazateleportálása egy utalás az Equilibrium című filmre.

Caitlyn hextech puskáját a saját szülei készítették neki a 21. születésnapjára.

Renekton karaktere egy utalás Sobekre az egyiptomi mitológiából. A fegyvere pedig nagyon hasonlít az Alligatorra a Jackals-ből és felfedezhetünk némi hasonlóságot a Bat'leth esetében is a Star Trekből.eqweAmikor Fiora joke parancsát használjuk, akkor ő Teemo arcát rajzolja a levegőbe a mozdulataival.

Vladimir volt a második hős, aki az első szezonban jelent meg, az első Xin Zhao volt, és ő az egyetlen hős, aki együttesen megkapta a Mage és a Tank jelzőket a fejlesztőktől.vaZac neve a fejlesztés során szimplán csak Blob volt.

Zoe az első hős, aki heterochromicia iridummal rendelkezik, avagy a szemeinek színe különbözik. A Bittersweet Lulu nem értetendő ide, ott ugyanis csak a hőskinézetre érvényes, itt viszont a hős teljes koncepciójára.zoeBard volt a 2015-ös év első hőse. A Brazil szerveren Bardonak hívják. A kis szellemek, amik követik őt és segítik a támadásban, néha suttognak Bard oldalán.

Master Yi és Pantheon az a két hős, akik a legnagyobb alap mozgási sebességgel rendelkeznek a játékban, 355-el.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!