Nem tudod, hogy füstölj, vakíts, vagy gránátozz? Ez a telefonos app segít!

Nem tudod, hogy füstölj, vakíts, vagy gránátozz? Ez a telefonos app segít!

Telefonos applikációba integrált strat-book. Egyszerű, gyors, de nem tökéletes! 

Habár nincs új a nap alatt, hiszen 2017-ben már létezett az applikáció, de most újra felfedezték maguknak a reddit felhasználók, így mi is leteszteltük a Smoke Centert. Egyik szemünk sír, a másik azért örül, mert ha iOS-re nem is, de azért androidra elérhető a program.

Egy Samsung Galaxy A5 2016-os verzióval teszteltük az appot, és akadás mentesen elfutott rajta. Méretét tekintve 12 MB az egész, tehát nem fogja lezabálni a telefonod háttértárát. Kinézete minimalista, rendszere könnyen érthető, főleg ha átnézzük a tutorialt, ami nettó 1 percet vesz igénybe, de egyébként sem egy nagy was ist das a kezelése.

A lényeg, hogy ki kell választanunk, hogy 64 vagy 128 tickrate-n játszunk, hogy melyik pályán, milyen oldalon, hova és mit szeretnénk dobni. Ezután több lehetőséget ajánlj fel az app, amit piros pöttyel jelez. Bökjünk rá és máris előjön egy 15 másodperces videó, ami újabb képernyőre való bökéssel indul. Mindeközben beállíthatjuk, hogy jó hosszú legyen a célkereszt, így biztosan nem tévesztjük szem elől azt a háztetőt, vagy felhőt, amit becélzunk dobás előtt. 

A kedvenc spotjainakat, ahonnét előszeretettel szeretünk dobálózni, elmenthetjük, így internet nélkül is elérhetők lesznek később. Segítség továbbá azoknak, akiknek nincs második monitorjuk és nem érnek rá Matchmaking közben megkeresni a helyes gránátdobást Yotuben. Elég megnyitni az applikációt, és nagyjából 30 másodperc alatt meg is tudhatod, amit szeretnél.

Sajnos már 2018 szeptembere óta nem frissítik az appot, ami az adatbázison is meglátszik. Ha már középhaladó szinten űzöd a játékot, akkor könnyen lehet, hogy sok újdonsággal nem fog találkozni. 

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!