Coldzera dúskál a különböző ajánlatokban, de a végleges döntésre csak a Major után számíthatunk

Coldzera dúskál a különböző ajánlatokban, de a végleges döntésre csak a Major után számíthatunk

Rengetegen kíváncsiak arra hol folytatja coldzera, de a válaszra várnunk kell szeptemberig.

Coldzera lelépett az MIBR-tól, azóta pedig leginkább csak a csapat többi tagjának véleményét hallhattuk, olvashattuk. Coldzera nem igazán kommentálta az eseményeket, mindenki vakon próbálta kitalálni, hogy vajon melyik csapathoz igazolhat majd a brazil sztárjátékos? Most végre megszólalt cold is, és többek között azt is elmondta, hogy négy csapattól is kapott ajánlatokat.

"Egyelőre még mindig csak válogatok az ajánlatok között. A Major után egyébként is be szoktak indulni a cserék, akkor valószínűleg még több lehetőségem lesz. A dolog pénzügyi oldala izgat a legkevésbé. Sokkal jobban érdekel, hogy kikkel fogok együtt játszani, hogy milyen lesz a csapatösszhang. Rengeteg ismeretlen van az egyetlenben, amiket mind alaposan át kell néznem. Az elhamarkodott döntések csak hibákat szülhetnek majd a jövőben. Higgadtan kezelem a helyzetet, még akkor is, ha így 2-3 hónapig nem fogok aktívan versenyezni. Szerdán egyedül utazok majd Európába és egyedül fogok gyakorolni. De ha meg lesz az új csapatom, akkor még a mostaninál is erősebb leszek."

Persze nem csak a jövő, a múlt is szóba került a beszélgetés alatt. Az MIBR-tól való elválás körülményei, a volt csapattársai véleménye, de visszakanyarodtak egészen 2018-ig, amikor coldzera szerint a csapat egyik legnagyobb hibáját követték el.

"Miután elhagytam a csapatot, a többiek kicsit túlreagálták a dolgokat és azzal nyugtatták magukat, hogy amúgy is jobbak nélkülem. Elég kicsinyes viselkedés volt ez a részükről és rosszul is eset, mert én nem mondtam senkiről egy rossz szót sem. Volt egy döntésem, amit csendben és nyugodtan vittem véghez.  Ők pedig mintha ellenem hangolták volna a szurkolókat. Mintha azt akarták volna, hogy rosszul érezzem magam a döntésem miatt, pedig pontosan tudták, hogy már közel egy éve gondolkodtam rajta. Eléggé feldúlt voltam akkor. Ezt nem mondtam el nekik, de pontosan tudták hogyan érzek. Később persze próbáltak javítani a dolgokon, de nem válaszoltam nekik."

"Stewie és tarik remek játékosok, de egyszerűen nem éreztük jól magunkat a kommunikációs nehézségek miatt. Ugyanakkor a csapat jó volt, Stewie és tarik rengeteg újdonságot hozott magával és folyamatosan próbáltak újítani. Erősek lehettünk volna, ha több időt adtunk volna magunknak. Volt néhány szép eredményünk, az Astralis ellen is ki tudtuk hozni a maximumot. A vereségek mind a saját hibáinkból fakadtak."

Meglátjuk mit hoz a jövő coldzera számára, nem kételkedem benne, hogy a Major után valóban új otthonra talál majd, kérdés, hogy melyik csapatnál? Ti milyen mezben látnátok legszívesebben a brazil sztárjátékost?

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!