Nem lehet majd előtölteni PC-n az Epic Store exkluzív Borderlands 3-at!

Nem lehet majd előtölteni PC-n az Epic Store exkluzív Borderlands 3-at!

Az Epic Games vezérigazgatója erősítette meg, hogy nem lehet majd előtölteni a BL 3-at!

Folyamatosan jönnek ki a videók, karakterbemutatók és információk a hamarosan megjelenő Borderlands 3-ról, de a legutóbbi hír sokakat lesújtott. A PC-n kizárólag Epic Games Store-on forgalomba kerülő játékot nem lehet majd előtölteni, ezt Tim Sweeney, az Epic CEO-ja erősítette meg Twitteren.

Ezzel nem is lenne akkora baj, mivel az Epic folyamatosan dolgozik azon, hogy az új funkciók, így a "pre-loading" is bekerüljön az áruházba és ezzel együtt a launcherbe, azonban a harmadik féltől származó játékok esetében már május óta él ez a funkció. A BL 3 nem számít "3rd party" címnek? 

Erre is volt válasza Sweeneynek, aki azt írta, hogy bonyolult az egész. Mivel a BL 3 blockbusternek számít, így nem biztos abban, hogy az Epic képes lesz arra, hogy az előtöltést biztosítsa a rengeteg előrendelő számára. Lehet nem akarnak kockáztatni, mivel elég friss feature-ről beszélhetünk és nem volt alkalma az Epicnek tesztelni a saját kapacitásukat. Reménykedni még lehet, de Sweeny válaszai alapján érdemes arra készülni, hogy a rendes megjelenéssel egy időben lehet majd elkezdeni tölteni a több tíz GB-nyi adatot az Epic szervereiről. A lassú internetkapcsolattal rendelkezők készüljenek fel a hosszú várakozásra, addig is lehet csorgatni a nyálat a játék első 14 percére.

 

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!