5 játékmód, 5 térkép: 4K-s játékmenet videó érkezett a Call of Duty: Modern Warfare-hez!

Nem lehet megunni az új CoD videóit, ezúttal 4K-s gameplayt kaptunk az Infinity Wardtól.

Szeptember 12-én indul az előrendelők számára az early access nyílt béta, először PS4 konzolokon, majd október 25-én minden platformra hivatalosan is megjelenik a Call of Duty: Modern Warfare. Az Activision és az Infinity Ward a 2019-es évre egészen elképesztő játékot dobott össze, legalábbis a játékmenet videókból erre következtethetünk. Ezúttal 24 percen keresztül pörög a CoD: MW multija, 4K-s felbontásban!

A pörgős videóban igyekeztek a készítők minél többet megmutatni a még mindig befejezetlen játékból. Öt térképen, öt teljesen eltérő játékmód kapott főszerepet, de egy hatodik térkép és mutlis mód is megjelent.

  • Grazna Raid – Headquarters
  • Azhir Cave (Night) – Team Deathmatch
  • Hackney Yard – Cyber Attack
  • Azhir Cave – Headquarters
  • Gun Runner – Domination
  • Aniyah Palace – 5 Flag Domination

A videóban több érdekességet is kiszúrhatunk. Visszatér az AK-74u, amivel az eredeti CoD: MW-ben halomra lőhettük az ellenfeleket, de a Black Ops 1-ből ismerős értesítések rendszere is újra megjelenik a játékban. Egyszerűen nem lehet fogást találni a játékon, mivel a játékmenet, a hangok, a pályák és úgy az egész koncepció nagyon egyben van. Ha az utolsó simításokat sem rontják el a fejlesztők, miközben figyelnek arra is, hogy ne legyenek óriási balansz különbségek a fegyverek, perkek és classok között, akkor benne van a pakliban, hogy az év egyik, ha nem a legjobb játékát kapjuk meg. 

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!