Kiszivárgott a Plants vs. Zombies Battle for Neighborville trailere!

Kiszivárgott a Plants vs. Zombies Battle for Neighborville trailere!

A zombik és a növények visszatérnek, leakelték a Battle for Neighborville trailerét.

A Plants vs. Zombies sorozat 2009-ben indult hódító útjára, először még a klasszikus tower defense vonalon. Azóta a növények és zombik véget nem érő háborújából kinőtte magát a Garden Warfare és a Garden Warfare 2, ami TPS nézetből mutatta be milyen, amikor egy pogo-rúdon ugráló zombi felkoncolja a kaktuszok és napraforgók seregeit. Szerencsére már nem kell sokat várni a folytatásra, aminek ezúttal nem a Garden Warfare 3 nevet adták a készítők, hanem a Battle for Neighborville címen jelenhet majd meg akár már idén az EA új PvZ játéka. Itt van az első kiszivárgott trailer!

 

Már mozgásban is megcsodálhatjuk a hiperaktív makkot és a nindzsa gombát, de a zombikat sem kell félteni, ha egy friss salátára fájna a foguk. A Garden Warfare játékok kellően szórakoztatóak és változatosak minden generáció számára, de a második részre jelentősen alábbhagyott a hype, ami még az első résznél megvolt. Ha az EA-n múlik, számíthatunk rengeteg megvásárolható tartalomra, booster csomagra és más kiegészítőre, de ez nem számít, csak legyen egy jó akciójáték a Battle for Neighborville. Ehhez jól kiegyensúlyozott classokra, izgalmas képességekre és fegyverekre van szükség, amikhez remélhetőleg elegendő mennyiségű játékmód is készül. 

További részleteket egyelőre még nem árult el az EA, de az Origin Access előfizetői már dörzsölhetik a tenyerüket, ugyanis szinte biztosan azonnal bekerül a kínálatba az új PvZ játék.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!