Hirdetés

Öt olcsó deck a Saviors of Uldum új lapjaival!

Loemifar | 19/08/13 14:32
Cikk mentése

Öt deck, öt hőshöz. Olcsóak és működnek, bár nem versenyezhetnek a legdrágább és legerősebb meta paklikkal.

Hirdetés

A Highlander Mage, Highlander Hunter, Control Warrior fémjelezte Standard SoU metában nehéz labdába rúgnia olyan deckeknek, amikben nincs legalább 3-4 Legendary, mi mégis megpróbáltunk olyan paklikat keresni, amik olcsóak, de még így is egész jól teljesítenek!

Zoo Warlock

Deck kód: AAECAf0GAvb9Ao+CAw4w8gHOB9kHwgjchgPEiQO0kQOInQP6pAP7pAP8pAOBpQO9pgMA

A Sinister Deal és az EVIL Recruiter fellendítette a Lackey-vonalat, így a Warlock már a harmadik körben képes arra, hogy olyan boardot generáljon, amivel simán megnyeri a meccset néhány körön belül. Nem mindig jön ki azonban a nyerő kombó, így maradni kell a rengeteg tokennél és az új lapoknál, amik közül a Neferset Thrasher önmagában is erős, de a Diseased Vulture-ral együtt szinte megállíthatatlan. Elég jó most a Zoo, azonban ahogy kiforr a meta, úgy veszíthet az erejéből.

Combo Priest

Deck kód: AAECAa0GAtwBqaUDDpcC+ALlBPYH1QilCdEK0gryDPsM5fcC0P4Cr6UD0qUDAA==

Ez a pakli top Legendben is megállja a helyét, azonban nagyon nehéz tökéletesen játszani. Figyelni kell a laphúzásra, a buffolásokra és arra, hogy minden megoldásunkat jól osszuk be a meccs folyamán. Nagyon jól farmolja a Highlander és más Mage-eket a deck, de csúnyán elbánhatnak vele a Control Warriorok, Highlander Hunterek és Murloc Shamanok.

Midrange Hunter

Deck kód: AAECAR8ElwibhQP5lgPpogMNqAK1A94EuwXFCNsJgQr27ALJ+AKghQOkiAPmlgPkpAMA

A jó kis Midrange Hunterbe nem kellett túl sok új lapot belepakolni, hogy még mindig működőképes legyen. A Desert Spearek és az egyetlen Scarlet Webweaver érkezett meg a deckbe, de ennél több nem is kell. A Beast szinergiára és Zul'jin elsöprő erejére még mindig lehet támaszkodni, főleg azoknak, akik nem úsznak a dustban.

Murloc Shaman

Deck kód: AAECAaoIAA/FA9sD/gPjBdAHpwiTCd6CA+KJA4yUA7WYA8aZA/SZA6+nA8qrAwA=

Nagyon pörgős, nagyon gyors és egész olcsó a SoU Murloc Shamanjának alapverziója. Itt nem kell Hagathat, Shudderwockot sem más Legendaryt keresni, kizárólag a Common - Rare - Epic lényekre támaszkodhatunk. A Murmy és a Fishflinger pont annyit adott a deckhez, amire épp szüksége volt. Előbbi az első körökben nyújt hatalmas segítséget, utóbbi egyszerre ad egy jó testet és még egy Murlockal is feltölti a kezünk.

Token Druid

Deck kód: AAECAZICAtOcA5+3Aw5A0wH9AvcD5gX2/QKJgAOMgAPEiQPDlAPOlAPKnAOvogO9pgMA

Kicsit visszaesett népszerűségben és győzelmi arányban is a Token Druid, de még így is a jobb paklik közé tartozik. A Serpent Egg jól működik együtt a sok buffal, a BEEES!!! úgy képes leszedni egy lényt, hogy általában még marad utána a boardon egy-két méhecske. A többi lap változatlan már hetek óta, mivel felesleges változtatni egy jól bevált recepten.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?