Hirdetés

Visszatért a Gépszörnyeteg: itt a SoU Mecha'thun Warlock!

Loemifar | 19/08/13 11:08
Cikk mentése

Újra működik egy Mecha'thun pakli. Gul'dan rajongói örülhetnek a leginkább!

Hirdetés

A kiforratlan meta és az új Saviors of Uldum lapok együttesen létrehozták azt a környezetet, amiben a Mecha'thun Warlock jól érzi magát. Legendből mutatjuk meg a régi-új decket, amivel belevághatunk a Standard Ranked mérkőzésekbe!

Alan870806’s (Cxyyy's) Legend Mecha'thun Warlock

Deck kód: AAECAf0GCJwCnPgC8fsC1/4CoIAD14kD66MD/KMDC4UDtgfECPsMt/EC2pYD2psDiJ0D+qQDu6UDnakDAA==

Számos érdekességet lehet felfedezni a pakliban, kezdjük a Supreme Archeologyvel, azaz a SoU új Warlock Questjével. Mivel a Mecha'thun paklikban kötelező az egész decket folyamatosan pörgetni, így adja magát, hogy a Quest is megjelenjen a változatban. A Plot Twistek segítségével az egész folyamat jelentősen felgyorsítható, ami sokat segít abban, hogy varázsoljunk a kezünkbe egy 0 manás Mecha'thunt. A Supreme Archeology miatt a Questing Exlporerekre is lehet számítani, ha egy kis cycle-re van szükségünk. A két manás lap tökéletesen passzol a koncepcióba.

A Zephrys the Great mellett sem szabad elmenni, mivel a különleges Legendary általában a 10. körben tökéletes egy jó kis boardclearre. A Twisting Nethert előszeretettel ajánlja fel a lap, de ha nem tudunk addig várni, akkor meg lehet kockáztatni a 9. körben a Flamestrike-ért, vagy a 8. körben a Blizzardért. A két Sinister Deal nem sok vizet zavar, de a két manás Lackeyk is kifejezetten hasznosak, ahogy a gyógyításért felelős Aranasi Broodmother is teszi a dolgát.

Már a nevéből is adódik, hogy csak a Mecha'thunnal nyerhet a deck, így nézzük meg hogyan lehet megöletni az alapból 10 manás Legendaryt a garantált győzelemért:

 • Galvanizer -> 9 manás Mecha'thun -> Plague of Flames: egyszerű művelet, aminek eredményeként garantáltan meghal Mecha'thunt. Általában ez lesz a kulcs a győzelemhez
 • Supreme Archeology teljesítése -> Tome of Origination -> 0 manás Mecha'thun: itt is jöhet a Plague of Flames, vagy a Voodo Doll + Mortal Coil / Hellfire kombó, ami szintén elég a sikerhez

Aki szeretne egy Control / Combo deckkel játszani, akkor a Mecha'thun Warlock tökéletes választás. Néhány új lap kell csak a Boomsday Projectben kialakult változatba, így ha azt már legyártottuk egyszer, megkímélhetjük magunkat jelentős mennyiségű varázsportól. Teljesen az alapoktól nem érdemes legyártani, mivel hosszútávpn sokkal jobb és hatékonyabb deckek is formálódnak a Standard metában.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Hirdetés
5 db hozzászólás
 • Zinth 3 hónapja
  Én már néztem egy rugó mecha 'thunt, ankával, meg egy quest shaman mecha'thunt is. A warlock lett volna a 3. ami képes megcsinálni, de túl gyors a meta és úgy gondoltam hamar kimerül a hp tartalék.
  0 0 Válasz
 • aBo0w 3 hónapja
  én most próbáltam ki, ugyan nem ladderen, de 4 meccsem uszott el, mert tul nagy lapokat nem tudtam egyszerűen időben kijátszani, és fatige nem tett jót
  0 0 Válasz
  • Zinth 3 hónapja aBo0w
   köszi, legalább ezt már nem kell kiszenvednem :D
   0 0 Válasz
 • ImiTheLionMage 3 hónapja
  Várjunk, a Zephyrs nem működik ha van duplicate, ebben a deckben pedig vannak!!
  0 0 Válasz
  • aBo0w 3 hónapja ImiTheLionMage
   hamar kipörög a deck, de kb = egy Twisting Netherrel. :D
   0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?