Hirdetés

Visszaélések a játék fizikájával - Mit tehetünk, ha lelöktek a szikláról vagy kitoltak a fedezékből?

Scheff | 19/08/13 13:38
Cikk mentése

Mutatjuk mit tehetsz, ha lelöktek a szikláról, kitoltak a fedezékből vagy egyéb módon tették tönkre a játékodat a csapattársak.

Hirdetés

A World of Tanks az 1.6-os frissítéssel végre eljutott arra a pontra, hogy a csapatsebzés nem probléma többé, de természetesen ez nem akadályozza meg abban a rossz szándékú játékosokat, hogy visszaéljenek a játék fizikájával olyan módon, hogy feltolnak a falra, lelöknek a szikláról vagy épp kitolnak a fedezékből.

A játék szabályzatában, vagyis az EULA-ban -amit minden frissítés után elfogadunk-, kikötik, hogy tiltott a játékbeli fizika szándékos kihasználása annak érdekében, hogy a szövetséges tankokat megsebezd. Ebbe a teljesség igénye nélkül beletartozik, hogy kitolod az ellenséges tankok elé a csapattársadat, lelököd a szikláról, a hídról vagy csak megpróbálod vízbe folytatni. 

Mit tehetünk, ha visszaélés áldozatává váltunk?

Látogass el a Player Support felületre, majd írj a Wargaming alkalmazottaknak egy levelet, ami elég, ha tartalmazza a "Physics Abuse" kifejezést, és a szóban forgó csata felvételét.

Veletek történt már a játék fizikájával összefüggő incidens az 1.6-os frissítés után? Tudtál az EULA ezen pontjáról, és arról, hogy milyen lehetőségeid vannak ilyen esetekben?

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Hirdetés
4 db hozzászólás
 • veteo 3 hónapja
  Igen, persze. És ha felkeresed a supportot egy ilyen témában, jön is a válasz, hogy használd az ingame reportot, és majd a rendszer kiszűri őket...
  0 0 Válasz
 • Alexis 3 hónapja
  ki fog ennyit szarakodni a feljelentéssel ? erre hirtelen nem tudok megoldást,hogy mi lenne a megoldás esetleg a program észlelné,hogy valaki tartósabban nekifeszül a tankjával egy csapattársnak és akkor leállitaná a motorját x ideig ?
  0 0 Válasz
 • koni016 3 hónapja
  https://youtu.be/I6PHqE9DsMY
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?