Hirdetés

Tortollan Pilgrim top pickek - Melyik spelleket választjuk a leggyakrabban?

Scheff | 19/08/14 13:01
Cikk mentése

A top 5 leggyakrabban választott spell a Tortollan Pilgrimmel, és a legjobb paklik, amikben előfordulhat.

Hirdetés

A Tortollan Pilgrim egy 8 manát kóstáló Epic besorolású Mage minion. Battlecry képességével kiválaszthatunk egyet a paklinkban található spellek közül, aminek másolatát aztán azonnal el is castolja egy véletlenszerű célpontra. A véletlen faktor és a magas kijátszási költség miatt olyan magas mana költségű spellek bizonyulhatnak ideálisnak, amiknek ránk nézve nincs hátulütőjük, tehát például szóba jöhet a Blizzard, a Power of Creation és a bátrak számára akár a Puzzle Box of Yogg-Saron is.

A minden rangra kiterjedő összesített HSReplay statisztika az augusztus 6-ai és augusztus 12-ei időszakra vonatkozóan állította sorba a Tortollan Pilgrimmel választott spelleket népszerűség alapján. A sárgával jelölt százalék a kiválasztási arányt, a fehér pedig a győzelmi arányt mutatja.

Paklik, amikben a Tortollan Pilgrim megállja a helyét

A lap bejelentésekor nagyon sokan a Tortollan Primalisthez hasonlították, de míg ahhoz a minionhoz túl sok reményt nem lehetett fűzni, addig a Tortollan Pilgrim köré te építheted ki a paklit, és olyan spelleket válogathatsz be, amik biztosan jól működnek majd vele. A top 5 legnépszerűbb választásban csak az közös, hogy nincs olyan hátulütőjük, ami miatt te járnál pórul.

Highlander Mage

Kód: AAECAf0EHk2KAZwCyQOrBMUEywSWBd4F4QfsB/sMvuwCt/ECxvgCoIAD24kDg5YDvZkDn5sDoJsDip4DoaEDwqED/KMDi6QDkqQD8qUDhKcDn7cDAAA=

Control Mage

Kód: AAECAf0ECMUExvgCoIADlpoDip4D2KADoaEDn7cDC4oByQOrBMsEvuwCg5YDn5sDoJsDwqEDi6QD8qUDAA==

Big Spell Mage

Kód: AAECAf0EDMUEywTtBOwH7vYCxvgCoIADn5sDoJsDip4D2KADvqQDCYoByQOrBL8IwqEDi6QDv6QD1qUD9KsDAA==

Amikor először megláttad a Tortollan Pilgrimt, akkor hogyan vélekedtél a lapról? A kiadása óta változott róla a véleményed?

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?