Belsős információk: A VK 75.01 (K) lehet a 2019-es Gamescom prémium tankja

Belsős információk: A VK 75.01 (K) lehet a 2019-es Gamescom prémium tankja

A kiszivárgott információk alapján esélyes, hogy az idei Gamescom alatt válik először megvásárolhatóvá a VK 75.01 (K).

A VK 75.01 (K)-ról az első információk még hónapokkal ezelőtt láttak napvilágot, és az előzetes paraméterek alapján ez egy olyan harckocsi lesz, ami egyértelműen túltesz majd a Mauerbrächeren, és az sem kizárt, hogy a Löwét is letaszíthatja trónjáról. A kiszivárgott információk alapján pedig úgy tűnik, hogy először a 2019-es Gamescom ideje alatt juthatunk hozzá.

Ha még emlékeztek, akkor a 2016-os Gamescomon jelent meg először a Skorpion G, ami a mai napig az egyik legmeghatározóbb tier VIII-as prémium tanknak számít, így nincs kizárva, hogy a VK 75.01 (K) is egy emlékezetes szerkezetként volt be a WoT történelmébe. Nem mellesleg 2017-ben a Primo Victoria, 2018-ban pedig T26E3 Eagle került be a Premium Shopba a Gamescom alkalmából.

Ti tervezitek az új német prémium nehéz harckocsi megvásárlását, ha tényleg ez kerül be a Premium Shopba a Gamescom alkalmából?

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Galéria

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.