Így reagált a magyar profi közösség a V4 bejelentésére

Így reagált a magyar profi közösség a V4 bejelentésére

Volt aki rögtön írt közösségi oldalára, másokat személyesen kerestünk meg a kérdéssel.

A V4 Future Sports Fest óriási lehetőség a magyar játékosok számára és ezt ők is tudják! Nemcsak a díjazás mértéke miatt, a legtöbben szeretnék felmérni erejüket a profi csapatokkal szemben. Körbe kérdeztünk a közösségben, hogy ki mit szól a V4 bejelentéséhez!

"Egy ilyen lehetőség mindig túl hamar jön, nem lehetsz elég felkészült. Csinos a prizepool, kíváncsi vagyok mely csapatok jönnek majd, és nagyon remélem, hogy mi is lejutunk."

Mondta a Budapest Five kapitánya Málovics "Gabesson" Gábor, aki tavalyi a GameAgents színeiben jutott ki a V4-re.

"Nagyon örülök neki, hogy ezt a tavalyi kezdeményezést folytatjuk. Mindenféle szempontból előreviszi a magyar e-sportot, ezenfelül pedig az eddigi legjobb élményem karrieresem során a tavalyi GameAgents vs FaZe meccs a több ezer magyar szurkoló előtt. Remélem idén már diadalmaskodni is fogunk tudni."

Domoszlay "kolor" Ádám szintén résztvevője volt a V4-nek, s ahogy írta, valóban emlékezetes küzdelem volt, ugyanis sokáig pariban tudtak maradni a FaZe-zel szemben.

"A V4 hatalmas hype-ot nyújt illetve egy jó nagy motivációs fröccsöt biztosít számunkra. Már csak a presztízs miatt is nagyon nagyon fontos, a pénznyereményt pedig meg sem kell említenem. Illetve, ez egy hihetetlenül nagy lehetőség, hogy egy top szintű versenyen tudjunk játszani, akár a legjobb csapatok ellen is. Az biztos, hogy mi apait anyait belefogunk adni. Ha pedig mi kerülnénk ki a magyar régió győzteseként, a lehető legjobb formánkat hoznánk, hogy megmutathassuk, hogy a magyar CS igenis fejlődik."

 Magyar Nemzeti E-sport Bajnokságon komoly hírnevet szerzett magának az HoP eSports, s velük az irányítójuk, Huszár "hussaR" Bence is, aki azóta már a GAMERZONE csapatát erősíti. Az online szakaszban sokáig a tabella második helyén foglaltak helyet, így komoly veszélyt jelentettek a legjobbakra is.

"Eléggé aggódom hogy az ICL és a V4 regionális döntője egy időben lesz. Remélem megtudják oldani valahogy a rendezők, mivel mindkét eseményen szeretne részt venni a csapat!"

Torzsás "torzsi" Ádám (GAMERZONE) szintén a HoP színeiben tűnt fel a MNEB versenyén. Ő maga az egyik legfiatalabb játékosok közé tartozott, de ez sem okozott akadályt, hogy statisztikailag az egyik legjobb legyen a bajnokságban. Ő maga kétségeit fejezi ki a nyilatkozatában, és valóban, ez az ütközés még egy megoldatlan probléma.

"Örülünk a lehetőségnek, keményen készülünk és megpróbálunk élni vele!"

Szerénységből csillagos ötös a Salamander csapatkapitányának, Bea "flash" Viktornak, akik a MNEB legnagyobb ideje alatt nem találták magukat, de végül nagy hajrában sikerült a döntőt is megnyerniük, ezért sokan őket tartják a legnagyobb esélyesnek most is.

Végül, de nem utolsó sorban Német "crazyd33R" Gábor, szintén ex-HoP, jelenlegi GAMERZONE játékos nyilatkozott, aki a prizepool csökkenés miatt szomorkodik.

"Először csalódott voltam, hogy bizonyos mértékben csökkent a nyereményalap az előző évhez képest, de nyilván még így sincs ehhez fogható kitörési lehetőség idehaza. Szóval, várjuk az egészet, készülünk, és mindenképp mi szeretnénk lejutni az offline eventre!"

Tovább infókért látogass el a V4FUTURESPORTS.EU oldalra!

Nevezz a V4 CSGO versenyére az ESL oldalán!

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!