A Doom Eternal multiplayer módjában démonokat is irányíthatunk!

A Doom Eternal multiplayer módjában démonokat is irányíthatunk!

A Doom Eternal novemberben érkezik, a Battlemode multiplayer játékmód viszont alaposan felturbózza az alkotást.

A novemberben megjelenő Doom Eternal hoz magával egy eddig nem látott újdonságot, multiplayer keretein belül ugyanis démon karaktereket is kipróbálhatunk. Egy hat perces videót tettek közzé, amelyben elmagyarázzák hogyan működik a 2v1 csatatér.

A Battlemode-ként elkeresztelt meccsekben a Doom Slayer irányítása mellett 5 féle démon közül is választhatunk. Mindegyiknek speciális képessége van, különböző életerőponttal rendelkeznek és a fegyvereik is változatosak. A trailerben hármat mutatnak be belőlük. A céljuk az, hogy két vállra fektessék a Doom Slayert, míg a magányos démonvadásznak értelemszerűen ellenfeleit kell megsemmisítenie.

A három démon

  • The Revenant: Jetpackkel rendelkezik és képes a dash-re (rövid idő alatt előre ugrik). A vállára erősített rakétavetőkkel egész jó sebzésre képes, míg a különleges képessége révén rakétaesőt zúdíthat ellenfelére.
  • The Pain Elemental: Repülni tud, ezért madártávlatból vizsgálhatja a pályát. Egy úgy nevezett újratölthető lélek pajzsal meg tudja magát védeni egy időre, de a levegőben könnyen a Doom Slayer áldozatául eshet.
  • The Mancubus: Brutál fegyverekkel és lángszóróval szerelték fel. Egy igazi húsgombóc, alig bír mozogni, cserébe szívós és még füst bombákkal is operálhat.

Mindegyikük lepakolhat ezen kívül csapdákat és az MI által irányított további csatlós démonokat. Blokkolhatják a Slayer utánpótlását egy időre, és ezzel megakadályozhatják a regenerálódását. Persze nem lesz ez olyan egyszerű, mert a Doom Slayer már a meccs elején megkapja a teljes fegyverarzenálját és képes visszatölteni az armorját és a hp-ját is. Továbbá a pályákon található két portált is egyedül csak ő lesz képes használni.

Az első képkockák láttán egy igen érdekes játékmódot kapnak a vásárlók, szóval aki nem csak egy single player kampányt akar végig tolni a november 22-én megjelenő játékban, az most már multiban is megtalálhatja a számításait.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!